marți, 5 iunie 2012

Long time no see

   sursa

Hello my lovely girls,

     Pupicul din imaginea de mai sus e pentru voi!!! Va multumesc din suflet si va iubesc pentru ca ati ramas alaturi de mine in tot acest timp in care n-am dat nici un semn. Sunteti minunate si mi-a fost dor de voi. <3

     Nu am nici o scuza pentru lipsa mea din blogosfera, pur si simplu nu am avut nici o idee despre ce as putea sa va spun si simteam nevoia sa stau putin deoparte, sa ma ocup de viata mea personala mai mult.
     Nu stiu cu ce sa incep si voi incerca sa va spun pe scurt ce am facut in ultima perioada, poate revin cu detalii pe parcurs. :)
     Mi-am schimbat job-ul. Incet, foarte incet, incep sa ma acomodez cu noul job, diferentele sunt mari dar asta nu inseamna ca nu va fi mult mai bine odata ce ma obisnuiesc cu colectivul si proiectele.
     De o luna merg intens la sport, minim de 4 ori pe saptamana. Ma simt extraordinar ca fac asta desi m-am ascuns in spatele acestei activitati si am mancat putin cam aiurea, adica ce am vrut, cand am vrut, cat am vrut. Bad, bad, bad ideea. Dupa o luna de activitati sportive intense nu am dat jos nici un kg, desi sunt mult mai tonifiata. Oricum, de maine nu mai mananc aiurea si nu sar peste mese. :P
     I became a party girl! Hahahaha...mda, in ultima perioada ies minim de 2 ori pe saptamana in club si ador chestia asta! Am si uitat cat e de fain sa te plimbi prin club si sa cunosti multi dintre oamenii de acolo. :))
     In mare asta am facut...nu mi-am mai cumparat nimic pentru casa si nici nu intentionez sa ma investesc in casa...va investi si EL (ma mai gandesc cine e EL ca sunt mai multi inscrisi pe lista :D) atunci cand voi decide eu ca vreau sa fac pasul asta. :))

     Acum am cea mai mare rugaminte la voi si anume, as vrea sa imi lasati comentariu cu link-ul articolului din blogosfera care v-a impresionat cel mai mult in ultima perioada, fie ca e review, machiaj, outfit, NOTD sau orice altceva. Nu am apucat sa "rasfoiesc" blogosfera mai deloc in ultima perioada si as vrea sa recuperez. Ce spuneti? Ma ajutati sa fac asta?

Va pupacesc si va imbratisez!
Yours truly,
Ioana