luni, 20 iunie 2011

New Rule for Sigma Giveaway!

Pentru ca au fost cereri, va ofer sansa sa va inscrieti la giveaway-ul Sigma si daca nu suntem prietene pe Facebook. Asta este vestea buna; vestea mai putin buna este ca tot aveti nevoie de cont de Facebook. :D
Astfel ca in loc de adaugare la prieteni, puteti opta pentru Like la pagina de Facebook a blogului.


Mai jos aveti regulile complete la giveaway:

Intrarea obligatorie se obtine astfel: 
1. Trebuie sa fim prieteni pe Facebook. Ma gasiti sub numele de Ioana Reviews sau gasiti in partea dreapta badge-ul de Facebook SAU dati LIKE la pagina de Facebook a blogului, aici.
2. Trebuie sa dati share la aceasta postare pe Facebook-ul vostru.
3. Lasati un comentariu la poza cu pensula Miss Taylor Kabuki de pe profilul meu de Facebook care sa contina link-ul cu share-ul de pe wall-ul vostru (click unde va arata acum cat timp ati scris  status-ul si o sa va deschida doar postul respectiv. Copiati link-ul.).
Daca  ati ales sa obtineti intrari in plus, va rog sa specificati in comentariu acest lucru insotit de numele cu care urmariti blogul prin GFC si/sau link-ul catre postarea despre giveaway de pe blogul vostru si/sau link-ul catre blogul vostru in cazul in care ati postat in sidebar.

Intrari optionale:
1. Urmariti blogul meu in mod public prin Google Friend Connect. - 1 intrare in plus.
2.Sa faceti o postare despre acest giveaway pe blogul vostru in care sa preluati si poza cu link direct spre giveaway. - 2 intrari in plus
3.Sa adaugati in Sidebar-ul blogului vostru poza cu link direct spre aceasta postare si sa-l mentineti pe toata durata giveaway-ului. - 3 intrari in plus.
3. Intrarile la giveaway se fac printr-un singur comentariu care contine toate informatiile aici.
4. Cine alege sa dea si Like la pagina blogului si sa ma adauge ca prietena primeste evident 2 intrari.
Fetele care deja au lasat comentariu, pot sa mai lase unul in care sa-mi spuna ca au dat Like la pagina de Facebook a blogului pentru o intrare in plus.

Important:
1. Blogurile create special pentru Giveaways nu vor intra in calcul, va rog sa nu optati pentru intrari in plus in cazul in care aveti un astfel de blog. 
2. Daca va inscrieti la giveaway cu mai putin de 7 zile inainte de terminarea perioadei de inscriere, optiunea cu sidebar nu mai este valabila.

REGULI:
1. Giveaway-ul este deschis pana pe data de 5 iulie si este international.
2. Castigatoarea va fi aleasa cu random.org si numele sau va fi specificat pe blog in zilele urmatoare datei de 5 iulie. Daca nu primesc nici un raspuns de la ea in 48 de ore, voi alege alta castigatoare.
Succes!
 
PS: Sper ca la viitorul giveaway regulile sa fie pe placul tuturor si sa nu trebuiasca sa adaug sau sa modific nimic. Eu nu ma supar...cu timpul invatam. :))

Niciun comentariu: