miercuri, 13 iulie 2011

Giveaway Sigma Travel Kit Naughty In Black - CLOSED

Hello,

V-am cam ignorat in ultima perioada din cauza unor probleme personale si profesionale dar incerc sa ma revansez cu un nou giveaway Sigma. De data aceasta Sigma va ofera ca si premiu Travel Kit Naughty in Black si sper sa fiti la fel de incantate ca si mine de acest set de pensule. Al meu a ajuns azi si abia astept sa il folosesc. Mai mult ca sigur o sa-i fac si un review curand.  


Acest giveaway se va desfasura pe Facebook si mai jos sunt regulile pentru a putea castiga  Travel  Kit-ul de pensule Sigma.
Intrarile se obtin astfel: 
1. Trebuie sa fim prieteni pe Facebook. Ma gasiti sub numele de Ioana Reviews sau gasiti in partea dreapta badge-ul de Facebook.
2. Postati pe Wall-ul de pe profilul meu de Facebook orice (poza, link, video, text) doriti .
3. Lasati un comentariu la ce postati de genul "PARTICIP". 
Va trebui sa strangeti like-uri la ceea ce alegeti sa postati, de aceea nu am specificat exact ce sa postati. Veti posta ce credeti voi ca poate strange mai multe like-uri.  
5 like-uri reprezinta o intrare.
Important:
Nu accept obscenitati. Stiu ca nu este cazul din partea voastra dar am simtit nevoia sa precizez.

REGULI:
1. Giveaway-ul este deschis pana pe data de 29 iulie si este international.
2. Castigatoarea va fi aleasa cu random.org si numele sau va fi specificat pe blog pana la sfarsitul lunii iulie. Daca nu primesc nici un raspuns de la ea in 48 de ore, voi alege alta castigatoare.
Succes!

Ca sa fie mai interesant, o sa premiez si o persoana care a dat like la poza/link-ul/video-ul/text-ul postat de castigatoare. O sa aleg castigatorul premiului secundar tot cu random.org.
Premiul va fi o pensula Miss Taylor Kabuki in cazul in care persoana care a dat like este fata SAU o sticla de Jack Daniels in cazul in care este baiat. 
Acest premiu suplimentar este oferit de mine personal.

7 comentarii:

madlen spunea...

tare:D

madlen spunea...

dar unde pot lasa comment?ca nu gasesc:(

Just_Me spunea...

Nu trebuie sa lasi coment nicaieri. Postezi ceva pe wall-ul meu de facebook si eventual acolo la ce ai postat lasi comentariul.

Little Princess spunea...

de ce nu pot da like la celelalte participante?:|

Just_Me spunea...

Hmmm...m-ai adaugat ca prietena?

Little Princess spunea...

Dap! Sunt Miruna Zurbagiu...dar nu ştiu de ce nu merge:(

Just_Me spunea...

Sincer, n-am nici cea mai vaga idee. Vad ca pentru alte persoane merge. Eu una nu am setat nimic in facebook. Eventual incearca dupa un logout si login.