luni, 23 ianuarie 2012

Acasa: Dormitorul

Hey girls,

Imi cer scuze pentru pauza lunga de absenta...nemotivata. Nu stiu de ce dar pur si simplu eu nu am avut chef de nimic in ultima luna, desi e inceput de an si toti oamenii "normali" sunt plini de viata. La mine butonul de restart nu a functionat deloc, parca e inca sfarsit de an si astept sa apese cineva pe butonul potrivit! :))

Dupa cum am mai spus, in vara spre toamna mi-am cumparat un apartament si evident ca finantele nu mi-au dat voie sa-l decorez/ mobilez in totalitate...INCA! Pentru ca in ultimele luni a fost cea mai importanta preocupare a mea, m-am gandit sa va arat cate ceva din casa mea.
In prima noapte am dormit pe saltea (de spuma, care m-a costat o avere si care a stat singura 48 de ore sa "creasca" :))) ) si mobila mea consta in muuuuuuuulte pungi si plase (stiti plasele din panza foarte rezistente de la Auchan?...sunt foarte bune pentru mutari) si geamantane de diferite culori si marimi, dar care aratau atat de bine in contrast cu peretii albi si parchetul gri (pe care il ador, by the way!).
In ziua cu numarul 2 a venit mobila de dormitor, de care am fost foarte incantata la momentul respectiv. Desi vreo 2 saptamani am cautat mobila de dormitor de culoare alba, m-am "sucit" in ultimul moment si mi-am cumparat una wenge (maro spre negru) cu detalii deschise la culoare, sibu se numeste materialul respectiv (e un fel de piele de sarpe crem...nechicioasa, evident!).  Am cumparat-o de la Black Red White dupa cateva vizite, mi s-a parut mai rezistenta decat altele si pretul nu a fost chiar nesimtit.


Evident ca e mai inghesuit decat in pozele de mai sus, dar e potrivit si pentru camera in apartament, patul are doar 160 cm latime.

Acum ca m-am obisnuit cu el, ma gandesc cu nostalgie la un dormitor alb, asa cum imi doream eu dar sunt constienta ca imi va fi foarte greu sa il schimb. Mai intai ar trebui sa gasesc pe cineva dispus sa cumpere domitorul asta si apoi sa mai economisesc putin sa cumpar unul nou. Va vine sa credeti ca deja ma gandesc sa schimb mobila? Clar sunt "dusa"! :))

Ce spuneti? Va place?

15 comentarii:

Oana spunea...

Felicitari pentru noul apartament!!! Un moment foarte important in viata care ma emotioneaza de fiecare data cand ma gandesc la el.
In privinta mobilei, eu sunt o iubitoare de nuante bej, dar cum ai patit si tu: socoteala de acasa nu coincide cu cea din targ :) Deci, cine stie ce voi face cand voi fii pusa in situatia de a-mi alege mobila?!
Sa te bucuri de noul apartament si de noua mobila cumparata!
Te pup!

Just_Me spunea...

Multumesc mult! Cand va veni vremea sa-ti cauti mobila, sfatul meu este sa astepti pana gasesti ceva ce iti place din toate punctele de vedere. Bine, eu nici nu am gasit un dormitor alb care sa-mi placa 100% si sa aiba un pret cat de cat normal pe care sa mi-l permit. Am gasit intr-adevar la 80-25 de milioane, ceea ce era cam mult pentru bugetul meu alocat pentru dormitor. Poate daca mai cautam putin gaseam si unul care sa-mi placa si sa fie alb. Om vedea pe viitor. Ma razbun cu livingul. :)))
Te pup! :*

EndreReviews spunea...

Pot sa ma laud ca stiam cum arata dormitorul tau?:D Mi se pare foarte elegant,dar comod si calduros.Si mai presus de toate plin de viata!Oricum,stiu ca mai ai dormitoare,deci iti poti face unul alb,pufos...
Sa fii sanatoasa sa te bucuri de el!!

Pups!!!

p.s.Poti s ate lauzi si cu bucataria,ca nu ne suparam :D

Just_Me spunea...

Da, poti sa te lauzi ca stii cum arata de ceva vreme :))
O sa am un living alb, dupa cum deja stii! Asta daca nu cumva se ofera cineva sa cumpere mobila asta de dormitor.O bag la blog sale :))
Bucataria is next! Promit!

Pups!

Katyna spunea...

Eu zic ca ai facut o alegere buna. In plus, mai bine ca faci livingul alb.
Eu una stau mai mult in living si ma bucur mai mult de camera asta, fata de oricare alta.
Am vazut la Mobexpert mobilier alb, sa te uiti ce frumos l-au decorat (ma refer la living).
Si la Ikea au...dar pe module.

Miu Miu spunea...

asa sunt si eu :)) nici nu ajung acasa cu un lucru ca visez la altu :)))

Pupici

Sunt_unika spunea...

eu cred ca este vb de o obsesie feminina pentru schimbare/redecorare. eu dupa ce am terminat de mobilat casa mi-am dat seama ca vreau altfel de perdele :D....si acuma m--am apucat sa le schimb, treptat. luna aceasta intr-o camera, peste 2 luni in alta si tot asa. ca sa nu bata si tare la buzunar :D

Just_Me spunea...

Mie perdelele mi le-a cumparat mama, cadou de mos. Iti dai seama ca in momentul in care o sa am bani o sa vreau sa le schimb, cu toate ca sunt foarte frumoase. :)) Daca as avea bani mi-as decora totul intr-o saptamana! Asa...deocamdata m-am pus pe pauza, de nevoie, nu ca as vrea! :)))

Just_Me spunea...

:)) E trasatura feminina, cum zicea si Unika.

Just_Me spunea...

Ikea scrie pe livingul meu, o sa vezi mai incolo ca am de gand sa fac o postare si despre el. :P Si da, va fi totally white! :X:X:X
Multumesc de idee, o sa arunc o privire si la Mobexpert.

SpecialKoko spunea...

Looks lovely! :*

Just_Me spunea...

Thank you! :*

Catallina spunea...

Ioana, ce bine ca ai revenit!!! Ne era dor de tine, scumpo!!! Ei, imi place ,mmobila din dormitorul tau, arata chiar f bine. Stii...si eu imi doresc mobila alba in dormitor, in casa pe care ne-o facem acuma. Dormitorul pe care il am acum (cel din apartament) a vrut sa fie alb cu rodu inchis la inceput. Acum mai are si cate ceva crem:D. Pupicei!!!! Si sa iti indeplinesti dorinta cu dormitorul alb:)

Catallina spunea...

Alb si pufos...asa vreau si eu:D dormitorul:P

Just_Me spunea...

Catalina, te pup, esti o draguta! :*
Sper ca in casa cea noua sa ai ceea ce iti doresti, adica dormitorul alb.:))