miercuri, 25 ianuarie 2012

Acasa: Livingul

Desi inca e doar o camera goala, evident ca am adunat o multime de idei despre cum o sa arate livingul meu. Acesta va fi alb cu siguranta, sper din tot sufletul ca nu o sa ma razgandesc in momentul in care voi cumpara mobila. Fiind cea mai mare incapere din apartamentul meu cu 4 camere, aici va fi si cea mai putina mobila.

Incep prin a spune ca peretii sunt albi dar unul dintre ei va fi acoperit cu un tapet colorat, mai exact peretele vis-a vis de geamuri (care sunt mari si inalte). Imaginati-va geamurile in locul peretelui cu tablou din poza de mai jos.
Initial m-am uitat dupa stickere mari de perete, dar apoi am gasit un site pe care am vazut fototapet foarte frumos. Nu m-am hotarat inca la un model, imi las placerea asta pentru ultima clipa, dar va arat site-ul care mi-a placut cel mai mult: www.deco-perete.ro .
Mai jos va arat niste poze cu ce vreau sa fac in living:

Cam in felul asta vreau sa pun cele 2 canapele de mai jos cu huse albe (de la Ikea), una cu 3 locuri si una cu 2 locuri.
Covorul incerc sa-l gasesc ca si in prima poza si cateva pernite decorative care sa se asorteze cu tapetul (to de la Ikea).
Vis-a-vis de canapeaua cu 3 locuri va fi peretele cu mobila. Pentru mobila inca nu m-am hotarat exact decat la culoare (alb, evident) dar va fi ceva in genul mobilierului din fotografiile de mai jos:





Perdelele si draperiile le voi asorta cu tapetul, dar culoarea predominanta va fi alb, asta sunt sigura. As vrea ceva de genul:





*sursa fotografiilor: Google.



Ce spuneti? Va place?

14 comentarii:

Yry spunea...

Ai mare grija la canapelele albe de la ikea. o prietena si-a cumparat acum 2 ani iar acum vrea sa o arunce pt ca s-a-ngalbenit unde pui sezutul si cotul si nu mai poate sa-i scoata albul cel de la inceput. In rest super livingul de vis

Yry spunea...

Ai mare grija la canapelele albe de la ikea. o prietena si-a cumparat acum 2 ani iar acum vrea sa o arunce pt ca s-a-ngalbenit unde pui sezutul si cotul si nu mai poate sa-i scoata albul cel de la inceput. In rest super livingul de vis

AndrEyya spunea...

prima poza e perfecta:P

Just_Me spunea...

Daaaaa...si mie imi place mult. ;))

EndreReviews spunea...

Suuuuper!!!Sa fii sanatoasa si sa-ti indeplinesti dorintele.Eu vin cand e totul gata ;))

Andreea A. spunea...

Avem cam aceleasi gusturi. Bine, eu am garsoniera :D Eu am combinatie de alb, crem si maro. Mobila alba lumineaza ft ft tare casa si-o face sa para mai mare :)

Just_Me spunea...

:D Gracias! :* Te primesc si inainte si dupa. :*
Pups!

Just_Me spunea...

In cazul asta...I like you even more! :*
Asa e, mobila alba lumineaza incaperile dar le si da un aer elegant, nu-i asa?
Pupici!

Miu Miu spunea...

super super super!!! E totul exat pe gustul meu :D

Just_Me spunea...

Ma bucur ca iti place. :D

Catallina spunea...

Ioanaaa, ai un premiu dragutel!!! Il gasesti pe blogul meu http://catallinanails.blogspot.com/. Pupiceiii

Just_Me spunea...

Multumesc mult, Catalina. Esti o dulceata! :*:*:*

Anda Zelenca spunea...

Imi plac foarte mult amenajarile interioare pe alb, arata minunat, insa nu sunt pentru mine. Mi se par super greu de intretinut si cred ca as sta toata ziua stresata sa nu patez ceva, sunt cam impiedicata de felul meu. :)) Oricum, ador cum arata!:X

Just_Me spunea...

Da, vad ca toate fetele ar vrea o casa alba. E greu de intretinut dar...cand o sa fii la casa ta, sa stai in 2, va fi mai usor. Devine greu cand apar oamenii aia mici care coloreaza peretii si varsa acuarele pe canapelele albe. :))))))))) Glumesc, cand vor venii copiii, cumpar huse inchise la culoare pentru canapele! :D
Pupici :*