marți, 5 iunie 2012

Long time no see

   sursa

Hello my lovely girls,

     Pupicul din imaginea de mai sus e pentru voi!!! Va multumesc din suflet si va iubesc pentru ca ati ramas alaturi de mine in tot acest timp in care n-am dat nici un semn. Sunteti minunate si mi-a fost dor de voi. <3

     Nu am nici o scuza pentru lipsa mea din blogosfera, pur si simplu nu am avut nici o idee despre ce as putea sa va spun si simteam nevoia sa stau putin deoparte, sa ma ocup de viata mea personala mai mult.
     Nu stiu cu ce sa incep si voi incerca sa va spun pe scurt ce am facut in ultima perioada, poate revin cu detalii pe parcurs. :)
     Mi-am schimbat job-ul. Incet, foarte incet, incep sa ma acomodez cu noul job, diferentele sunt mari dar asta nu inseamna ca nu va fi mult mai bine odata ce ma obisnuiesc cu colectivul si proiectele.
     De o luna merg intens la sport, minim de 4 ori pe saptamana. Ma simt extraordinar ca fac asta desi m-am ascuns in spatele acestei activitati si am mancat putin cam aiurea, adica ce am vrut, cand am vrut, cat am vrut. Bad, bad, bad ideea. Dupa o luna de activitati sportive intense nu am dat jos nici un kg, desi sunt mult mai tonifiata. Oricum, de maine nu mai mananc aiurea si nu sar peste mese. :P
     I became a party girl! Hahahaha...mda, in ultima perioada ies minim de 2 ori pe saptamana in club si ador chestia asta! Am si uitat cat e de fain sa te plimbi prin club si sa cunosti multi dintre oamenii de acolo. :))
     In mare asta am facut...nu mi-am mai cumparat nimic pentru casa si nici nu intentionez sa ma investesc in casa...va investi si EL (ma mai gandesc cine e EL ca sunt mai multi inscrisi pe lista :D) atunci cand voi decide eu ca vreau sa fac pasul asta. :))

     Acum am cea mai mare rugaminte la voi si anume, as vrea sa imi lasati comentariu cu link-ul articolului din blogosfera care v-a impresionat cel mai mult in ultima perioada, fie ca e review, machiaj, outfit, NOTD sau orice altceva. Nu am apucat sa "rasfoiesc" blogosfera mai deloc in ultima perioada si as vrea sa recuperez. Ce spuneti? Ma ajutati sa fac asta?

Va pupacesc si va imbratisez!
Yours truly,
Ioana

19 comentarii:

Sunshine9 spunea...

Bine ai revenit:*:*
Si mie mi-e dor de cluburi dar vine bac-ul si na:))) In iulie de acum:(
http://notanothermakeupblog.blogspot.ro/2012/06/mi-am-albit-dintii.html
http://dalyda.blogspot.ro/2012/06/ca-sa-nu-ai-parte-de-surprize.html
http://www.sarahassansblog.com/2012/06/jewelry-haul-june.html
Mie mi-a ramas gandul la acestea 3:D Au mai fost dar nu mai tin minte prea bine:(
Te pup>:D<

Lavender Thoughts spunea...

Off!In sfarsit!Poate iti faci un program si ne onorezi cu prezenta aici macar de 3 ori pe saptamana.Eu nu am linkuri pentru tine,inca nu mi-am intrat prea bine in ritm nici eu.Dar te pup si te imbratisez si sper s ane motivam una pe alta in perioada ce va urma.

Just_Me spunea...

Scumpa mea, you are and will always be my favorite one! :*
Te imbratisez si eu si hai sa facem treaba! :))
Pupici :*

Just_Me spunea...

Sunshine...esti o scumpa. Multumesc pentru link-uri!
:)) wow...BAC-ul...eu am uitat de el de mult. E o etapa a vietii prin care trebuie sa treci. Bafta multa! Sa iei numai note bune!
Te pupacesc :*:*:*

Sunshine9 spunea...

:)) Stiu:(
Multumesc mult:*:*

Catallina spunea...

Iuuupiiiiiiii!!!!!Ce bine ca ai revenit!!!! Eii, imi place cum gandesti...faza cu investitul...sa mai lasi si pt el ceva de facut. Si eu am inceput sa merg la sala de saptamana asta. Pupicei si te astept cu noi postari. Ma voi gandi la tot ce am citit si voi reveni cu link uri.

Just_Me spunea...

Multumesc Catalina pentru primirea ta! :*
Sa te tii de sala! Abia astept sa vad ce link-uri imi recomanzi.
Te pup :*

AndrEyya spunea...

Welcome back!! :*:*

Just_Me spunea...

Multumesc, Andreea! :*

Carmen O spunea...

super cu sportul :)

Just_Me spunea...

Multumesc, Carmen! :*

morphine spunea...

stiu cum e:)) eu n-am avut pur si simplu chef de bloguri, iar acum sunt in sesiune, si probabil nici nu o sa mai scriu, intru doar pt blogroll, dar foarte rar, nu ma mai fascineaza blogosfera:)))

Just_Me spunea...

Hmm...deci nu sunt singura. Si eu am intrat cateva zile pentru blogroll dar apoi m-am oprit si din asta. Nu stiu de ce...poate un motiv ar fi si faptul ca se repeta foarte mult informatia si in general nimeni nu vine cu ceva nou. Bine...nici eu nu vin cu noutati, de aia am incetat sa mai scriu dar parca imi era dor de voi.
Bafta la examene! :*

AlexandraRotaru spunea...

Bine ai revenit:D eu in ultima vreme am trecut pe youtube, mai putin blogosfera.. gasesti absolut orice:)) am trecut pe tutoriale de fotografie:D

federova spunea...

Bine ai revenit draguto! :*

federova spunea...

Si nu te aglomera cu linkuri, ai tu timp sa recuperezi :P

Just_Me spunea...

Youtube zici...si eu mai urmaresc chestii pe youtube, de ex. pe cei de la BodyRock.tv. :)))
Te pup :*

Just_Me spunea...

Multumesc! :*
Trec si pe la tine cat de curand.Abia astept sa vad ce am pierdut. ;))

Just_Me spunea...

Nu ma aglomerez...e ok. O iau incet...oricum nu am mult timp pentru blogareala. :))
Te pup, scumpo! :*