vineri, 15 aprilie 2011

Gel anticelulitic cu menta BIO Krauter - Prima impresie

   Azi am folosit pentru prima data acest gel anticelulitic dupa dus. Citisem review-uri despre el, mi l-a recomandat si sora mea si am vrut sa il incerc. Bineinteles ca nu ma bazez doar pe el, merg si la aerobic si mananc "frumos".
   Folosesc creme termoactive, am una profesionala pe care o recumpar de trei ani si am mai folosit si gelul Cellulight de la Elmiplant. (fraza asta este foare importanta, sa nu uitati de ea pe masura ce cititi :D)

   In seara aceasta, dupa cum spuneam mai sus, am avut prima experienta cu gelul de la Krauter. A fost cumplit, foarte aproape de insuportabil!
   Incercati sa va imaginati ca muscati cu pofta o bucata mare din cel mai iute ardei iute din lume si il mestecati. Cam cat de tare v-ar arde gura? OK, asa arde gelul acesta. Dupa primele doua minute a crezut ca mi-au luat foc toate pe dinauntru. Atat de tare ardea incat am iesit dezbracata la usa de la balcon (si nu e cald la Timisoara in seara aceasta) si tot imi ardea pielea. Imi venea sa ma bag in congelator pur si simplu.
   Primul atac a fost asupra abdomenului (bineinteles ca eu m-am dat de la genunchi pana sub sani, mi-e mila de mine acum cand va povestesc :)) ) si apoi a inceput sa coboare "focul" spre picioare. Nu cred ca va imaginati cam cat de tare m-a ars pe interiorul coapselor in partea de sus. Apoi incetul cu incetul ... foarte incet...dupa vreo 30-40 de minute, efectul a inceput sa dispara.

   Pielea nu s-a rosit foarte mult, cu crema mea dinainte (o sa-i fac un review candva) se rosea foarte tare dar nu ardea nicidecum atat de mult. Cine a folosit de exemplu gelul Cellulight, gelul asta arde de 50 de ori mai tare, fara sa exagerez.
  
   In momentul de fata pielea mea este vizibil mai ferma, bineinteles ca celulita n-a disparut dar felul in care arata si se simte pielea mea ma face sa cred ca acest gel are efect rapid asupra celulitei dar sa va spun sincer, mi-e frica sa il folosesc si a doua oara.

Voi l-ati folosit? Does it get any better?

4 comentarii:

Raluca Ralooc spunea...

:))))))))) M-A AMUZAT TARE PATANIA TA.

Just_Me spunea...

Si pe mine ma amuza acum dar atunci a fost nasol. :))

Andreea spunea...

eu as incerca sa amestec gelul asta cu crema CelluLight si nu cred ca mai arde atat de tare, dar e posibil sa te fi ars atat de tare pentru ca erai imediat dupa baie si aveai porii deschisi ;)) Ai grija de tine:)

Just_Me spunea...

Andreea, nu m-am gandit pana acum la varianta asta, dar e o idee buna sa o amestec cu alt fel de crema. Oricumc cred ca am folosit un strat prea gros, eu am aplicat-o ca si cum ar fi o lotiune de corp. :))
Te pup :*