marți, 14 iunie 2011

Giveaway Sigma Miss Taylor Kabuki

Hello,

Este timpul pentru un nou giveaway Sigma. De data aceasta va ofer ca si premiu o pensula Miss Taylor Kabuki si sper sa fiti la fel de incantate ca si mine de aceasta pensula. A mea este in drum spre mine si abia astept sa ajunga ca sa ne imprietenim. 


Acest giveaway se va desfasura pe Facebook si mai jos sunt regulile pentru a putea castiga pensula Sigma Miss Taylor Kabuki.
Intrarea obligatorie se obtine astfel: 
1. Trebuie sa fim prieteni pe Facebook. Ma gasiti sub numele de Ioana Reviews sau gasiti in partea dreapta badge-ul de Facebook.
2. Trebuie sa dati share la aceasta postare pe Facebook-ul vostru.
3. Lasati un comentariu la poza cu pensula Miss Taylor Kabuki de pe profilul meu de Facebook care sa contina link-ul cu share-ul de pe wall-ul vostru (click unde va arata acum cat timp ati scris  status-ul si o sa va deschida doar postul respectiv. Copiati link-ul.).
Daca  ati ales sa obtineti intrari in plus, va rog sa specificati in comentariu acest lucru insotit de numele cu care urmariti blogul prin GFC si/sau link-ul catre postarea despre giveaway de pe blogul vostru si/sau link-ul catre blogul vostru in cazul in care ati postat in sidebar.

Intrari optionale:
1. Urmariti blogul meu in mod public prin Google Friend Connect. - 1 intrare in plus.
2.Sa faceti o postare despre acest giveaway pe blogul vostru in care sa preluati si poza cu link direct spre giveaway. - 2 intrari in plus
3.Sa adaugati in Sidebar-ul blogului vostru poza cu link direct spre aceasta postare si sa-l mentineti pe toata durata giveaway-ului. - 3 intrari in plus.
3. Intrarile la giveaway se fac printr-un singur comentariu care contine toate informatiile aici.
Important:
1. Blogurile create special pentru Giveaways nu vor intra in calcul, va rog sa nu optati pentru intrari in plus in cazul in care aveti un astfel de blog. 
2. Daca va inscrieti la giveaway cu mai putin de 7 zile inainte de terminarea perioadei de inscriere, optiunea cu sidebar nu mai este valabila.

REGULI:
1. Giveaway-ul este deschis pana pe data de 5 iulie si este international.
2. Castigatoarea va fi aleasa cu random.org si numele sau va fi specificat pe blog in zilele urmatoare datei de 5 iulie. Daca nu primesc nici un raspuns de la ea in 48 de ore, voi alege alta castigatoare.
Succes!


Later Edit:
La cerere, am adaugat o noua regula(sau am modificat o regula :D) la acest giveaway pentru fetele care nu vor sa adauge profilul meu de Facebook la lista lor de prieteni. In schimb pot sa dea Like la pagina de Facebook a blogului aici.
Postarea cu regulile complete o gasiti aici.

6 comentarii:

EndreReviews spunea...

Scumpo,ce ma bucur ca ai obtinut-o si tu!!!Si eu o astept si abia astept sa o ``pipai``.Sa le stapanim sanatoase,pupici!!!

Just_Me spunea...

Si eu am fost tare fericita, cu toate ca parca mi-as fi dorit mai mult F80-ul :)))
A ta vine prima, abia astept sa-mi spui cat de fina e, cum ai facut si cu F80-ul :))))
:*:*:*

Iulia C spunea...

ce frumoasa e pensula asta :X:X
e asa cute :D Sa o folosesti cu placere! :*:*

Just_Me spunea...

Multumesc. :*
Abia astept sa ajunga in manutele mele :)))

Delia's Choice spunea...

daca nu am facebook ma pot inscrie?

Just_Me spunea...

Din pacate nu, am hotarat ca acest giveaway sa fie organizat pe facebook. :(