miercuri, 14 septembrie 2011

Can you handle it?

Stiu ca ma abat de la tema blogului (si nu e prima data) dar de ieri, cand am adunat pozele pentru wishlist, mi-au ramas cateva imagini in minte. Nu va mint, chiar mi-au ramas si se tot deruleaza.:))
Nici nu va dati seama inca despre ce e vorba. :D
Iata un mic indiciu:
:)) Nu, nu vreau sa-mi maresc buzele, nici un ruj roz.

Mi-e pofta de dulciuri!!!! Multe!
"Cineva" spunea ca sunt cea mai pofticioasa persoana pe care a cunoscut-o vreodata si cred ca are dreptate. Mor de pofta, sunt in stare sa ma gandesc zile intregi la ceva bun de mancare (dulce sau sarat) si pana la urma tot mananc.
V-a fost pofta de ciocolata cremoasa o zi intreaga? V-ati gandit la cutia de inghetata din congelator sau vi se deruleaza in minte niste imagini cu prajituri apetisante? Iata ce se intampla in continuare: ajungi acasa, mananci ceva la cina si iti dai seama ca pofta de dulciuri a castigat batalia in timp ce scoti din congelator cutia cu inghetata. Daca ai ceva prajitura in frigider si nu e facuta de mama ta, pofta a castigat batalia in momentul in care ai cumparat-o.

Dar stai! Data viitoare cand se intampla acest lucru, incearca un mic experiment. Ia o muscatura/bucata din inghetata (sau alte alimente dulci sau sarate) si savureaz-o. Dupa maxim 3 muscaturi/ bucati (mici, evident) pune recipientul jos si paraseste incaperea in care esti pentru ca ti-ai satisfacut pofta cu siguranta.


Deci, data viitoare cand vei avea pofta de ceva care este cu siguranta "bad for your diet", incearca o muscatura si WALK AWAY! Acest lucru ar putea fi secretul succesului pentru silueta si sanatatea ta.


Today's food craving:



2 comentarii:

Beauty Tested spunea...

Ooofff, si mie imi e pofta incontinuu de ceva dulce. Daca metabolismul meu nu ar tine cu mine, ar trebui sa am 100 de kilograme pentru cum savurez dulciurile. Imi plac prajiturile de casa facute de mama, imi plac torturile cu ciocolata si imi place inghetata, dar aici sunt tare pretentioasa - am ramas atat de marcata de gustul inconfundabil al inghetatei italiene din gelaterii incat nu mai suport nicio alta inghetata. Prin urmare, cand am ajuns in Italia anul acesta, am facut ravagii in privinta inghetatelor...noroc ca nu se vede! :*

Just_Me spunea...

Norocoaso!!! La mine se vede cand dau iama in dulciuri. De aceea incerc sa iau cate o bucatica (2,3,...5 :D) si sa nu ma infrupt prea mult din ele.
Te pup:*