joi, 8 septembrie 2011

I’m back

Nu cred ca e o noutate pentru voi, cele ce m-ati citit inainte (pentru ca in ultima vreme nu ati avut ce sa cititi, asta e clar :D), ca am avut o perioada mai stresanta, in care am absentat de pe blog si chiar de pe blogurile voastre. Sper sa reusesc sa ma pun la curent cu noutatile de pe blogurile voastre cat mai curand.

O sa va spun pe scurt ce s-a intamplat in ultimele 2 luni ca sa nu va inchipuiti ceva mai grav. Totul a inceput cu despartirea de el, cel pe care il consideram “love of my life” (I was soooooooooo wrong and stupid to think that ) si cu plecarea mea din casa lui. M-am mutat cu chirie intr-o garsoniera si  am inceput cautarea unui apartament pentru mine ( de vreo 2 ani intentionam sa-mi cumpar unul dar nu era urgent din moment ce aveam unde sa stam fara sa platim chirie and other stuff). Nu stiu cate dintre voi ati trecut prin procesul de a da bani care de fapt nu sunt ai tai, ca sunt de la banca si trebuie sa-i dai inapoi inzecit (Dar daca ai fost stupid enough sa iti iei credit in CHF in 2007…you live with it!) pe un apartament care nu o sa mai valoreze niciodata suma pe care o platesti tu. In fine, a fost ceva foarte stresant, am vazut  zeci de apartamente pe care nu as fi dat nici 1000 de euro, in final totul s-a terminat cu bine si am casa mea dupa ce m-am luptat pentru ea cu cei de la care am cumparat-o vreo 3-4 saptamani in care am negociat tot ce se putea negocia pana in ultima secunda (si nu exagerez). La toate astea s-a adaugat si stresul cauzat de cresterea Francului Elvetian si faptul ca rata mea lunara trecea bine de 2000 de RON. GROAZNIC!!!

Apoi a urmat etapa numarul 2…materiale de constructii, sute de kilometrii facuti in cateva zile doar in oras, vanatai, unghii rupte, piele uscata de la praf, oboseala crunta, nopti nedormite din cauza stresului a ceea ce mai aveam de facut, bani tot mai putini !!!, etc. Si toate astea…singura.

De fiecare data cand simteam ca nu mai pot, imi aminteam de o chestie pe care mi-a spus-o o prietena buna in urma cu vreo 2 ani, cand aveam o perioada mai grea: “Everything will be ok in the end. If it’s not ok, it’s not the end.” Si mare dreptate a avut!!! Asa ca, de duminica dorm in casa mea si sunt multumita si fericita, chiar daca am mobila doar intr-o camera din 4. Tot ce conteaza e ca este casa mea. Si pe langa asta…nu mai dorm singura :D.

In concluzie, I’m back si abia astept sa “povestim” ceva interesant.

Sneak peak from next episode:  “Cand stresul isi face de cap…” – Efectele stresului asupra frumusetii. Ce se intampla cu parul, tenul si unghiile noastre in timpul unei perioade stresante?

Va pupacesc si mi-a fost dor de voi :*


12 comentarii:

disguised.marionette spunea...

Hey! Te urmaresc de putin timp, dar vreau sa te felicit din suflet pentru reusita! Oricine cu suflet bun are dreptul sa fie fericit pe cat posibil! Felicitari!

Just_Me spunea...

Multumesc mult, draga mea :*

scorpie din '83 spunea...

hei....bine ai revenit.....prin 2005 am trecut si eu printr-o perioada asemanatoare....a fost greu, stresant dar cu finalitatea frumoasa...mi-am luat apartament (bine, parintii mi-au luat) in 3 zile si am facut-o pentru a arata cuiva ca pot si ca nu sunt mai prejos decat el si ca am si eu parinti care ma pot ajuta si in scurt timp m-am bagat si in alta relatie, care a fost frumoasa 3 ani si s-a terminat la fel de frumos, ramanand prieteni...asa ca viata e frumoasa si orirce rau e un pas spre bine sau cum zice sotul meu: un sut in fund , un pas inainte :)

Just_Me spunea...

It's so good to be back! :*
Ma bucur ca s-a rezolvat bine si rapid pentru tine, chiar daca relatia a durat doar 3 ani. :D
Mare dreptate are sotul tau. :))

EndreReviews spunea...

Scumpa mea Ioana is back!!!Te pup si te imbratisez,draga mea!

Just_Me spunea...

:*

Ank_adaus spunea...

ma bucur ca ai un moral excelent :)te asteptam cat mai des pe blog :)

Georgiana spunea...

Bine ai revenit! :) E mare lucru sa ai casa ta si sunt sigura ca acea singura camera mobilata iti aduce o satisfactie enorma, fiind munca ta la mijloc... Pup si capul sus!

Just_Me spunea...

Asa e, am o satisfactie de nedecris in fiecare dimineata cand imi iau hainele din dulapul meu sau cand intru in baia mea, etc. :))
Te pup si iti multumesc pentru incurajare :*

Just_Me spunea...

Te pup, draga mea. Ma bucur ca inca ma citesti. ;))
O sa incerc sa fiu cat mai activa pe blog. :*

Li Li spunea...

Felicitari pentru curajul pe care l-ai avut si respectul pe care il ai fata de tine. Daca ar proceda mai multe femei asa...am fi mai fericite. Sper sa iti merga bine de acum inainte! Te pup:*!

Just_Me spunea...

Multumesc, draga mea :*