vineri, 10 februarie 2012

Acasa: Bucataria

Hey girls,

Azi vorbim despre mobila mea de bucatarie. :)
Evident ca si bucataria, la fel ca tot restul casei, am vrut sa fie alba. Ia ghiciti, mi-a reusit? :)))))))))) Evident ca nu!!!
Primul obiect pentru bucatarie care mi-a placut si a trebuit sa il am a fost un frigider. Nu radeti! Serios, m-am indragostit de el...e mai lat decat altele si are water dispencer dar ce-mi place mie cel mai mult e culoarea lui, un bej sidef, nu inox ca celelalte. Daca treceti pe langa sectiunea cu frigidere intr-un magazin, cautati-l cu privirea si apoi spuneti-mi daca am innebunit sau e chiar frumos. :D
Evident ca in poza asta nu se vede bine culoarea, se vede gri cand de fapt e un bej, dar am pus-o sa vedeti cum arata frigiderul.
Buuuuuuun...si cautand eu si mobila pentru frigiderul meu, zi de zi timp de mai multe saptamani, mi-am dat seama ca nu o sa gasesc mobila in sistem modular (nu vroiam la comanda ci modulara) de culoarea alba si evident la un pret de bun simt. La cea modulara, fiind fiecare dulap separat, se dubleaza lateralele si mi s-a parut mie ca arata mai bine si e mai durabila. Am gasit din nou pe la 2000 de euro fara electrocasnice si mi s-a parut prea mult pentru bugetul meu. 
Mama a gasit ceva mobila foarte frumoasa si una dintre vanzatoare i-a zis ca e in jur de 7000, dar trebuie calculat exact pretul in functie de electrocasnice (da, era cu electrocasnice Ariston Hot Point). De fapt ea spusese 7000 de euro dar mama a filtrat informatia in stilu-i caracteristic si m-a innebunit cu mobila aia vreo 3-4 zile si mi-a trimis poze cu ea, etc. Pana la urma i-am zis sa mearga si sa vada cum o putem organiza sa se potriveasca exact cu bucataria mea si, dupa jumatate de ora m-a sunat mama extrem de nervoasa ( saraca :)))) ) sa-mi spuna ca mobila aia costa 6000 si ceva de EURO, nu de lei. A zis cuvantul EURO de vreo 15 ori intr-o conversatie de cateva minute si nu intelegea de ce costa atat de mult ca nici nu era atat de frumoasa (inainte era cea mai frumoasa din lume :P), ca ce daca avea sistem de deschidere si inchidere al sertarelor fara manere, etc. Evident ca inca radem de mobila de 7000...de EUROOOOOOOO si de gaselnitele ei, ca asta nu e singura, sa ne intelegem. :))

Bun, si cautand eu mobila modulara de bucatarie in toata Timisoara, ma duc magazinul celor de la Lemet/ Lem's (de care tot mama mi-a zis!!!) si ce vad?! Aveau mobila pe care ma dusesem s-o vad si "pe viu" si in varianta gri sidef exact ca frigiderul meu!!! Va dati seama ca am fost in extaz, dar in acelasi timp in cap (si nu numai) imi treceau alte mii de ganduri legate de parchetul meu minunat si gri care are un look vintage si atata sidef...cum sa fac?! ce sa fac?! o fi bine?! s-o potrivi nuantele?! dar cum ramane cu albul?! si alte catralioane de intrebari de genul asta, repetate de alte zeci de ori. Pana la urma am zis ca e perfecta si am dat comanda (dupa inca vreo 10 zile de gandit, calculat si organizat ordinea si dimensiunea dulapurilor).

 *iata si nuanta gri sidefat :D

Un alt lucru pe care vreau sa-l mentionez este ca am vrut neaparat insula in bucatarie si evident ca la magazinul acesta erau module si pentru insula, asa ca, am insula in mijlocul bucatariei! :D:D:D:D


 Si acum...o poza cu o parte din bucataria mea:
PS: Deasupra cuptorului voi pune o etajera (ca si cea din poza cu mobila rosie), nu va ramane forever gol peretele.

This is it! Mie imi place cum a iesit. :D
Aici e postarea cu living-ul, iar aici gasiti postarea cu dormitorul.

6 comentarii:

EndreReviews spunea...

Stii ca-mi place,eu am fost la curent cu fiecare bucatica din bucatarie,si mai stiu si cat stress ai avut ca totul sa iasa perfect...Meriti fiecare bucurie pe care o traiesti acum,cand totul e perfect.Pentru micile detalii stiu ca o sa te zbati la fel de mult...
Pups!

Camelia Neaga spunea...

Frumos ... sa te bucuri de tot!

Just_Me spunea...

Multumesc, Camelia! Incerc sa ma bucur de ele acum, ca prea m-am stresat...aici am povestit o mica bucatica din tot. :))
Te pup :*

Just_Me spunea...

Da, tu ai fost la curent cu toate stresurile mele legate de culoare, de manere, de oglinzi si alte cele. :))
Da, stii tu ca pana nu e totul perfect nu ma las, n-am somn.:))
Pups!

nicoleta ciocoiu spunea...

oau cat de frumoasa este - spor la gatit .

Just_Me spunea...

Multumesc :D
Te invit la o briosa!
Pupici si multumesc de vizita :*