marți, 28 februarie 2012

ELLE Wishlist

Desi nu demult am postat un alt wishlist, rasfoind revista ELLE din luna februarie mi-am dat seama ca e plina de bunatati si ca ar fi minunat sa am toate lucrurile din pozele prezentate. :))
Iata doar cateva poze...le-am pozat eu, ca sa fie mai personala postarea. Pozele sunt in ordinea aparitiei in paginile revistei, nu e dupa preferinta si...sunt fara blitz (sorry, culorile nu sunt prea ok).

Si geanta si oja sunt perfecte!
 Intotdeauna mi-am dorit un Beatle, chiar daca masina mea nu e departe de marimea si modelul asta.
 Par manly dar...mi-ar place.
 O doamne! Nu vreau sa spun multe aici ca ar trebui sa schimb setarile referitoare continutul neadecvat. Va spun doar ca e printre putinii barbati cu care as accepta un one night stand.
 Rochita cu "o maneca lipsa". :)
 Fusta din dantela...corai.
 Geanta rosie. *love*
 Jacheta asta din piele sau una foarte asemanatoare.
 Rochita rosie mulata, dar vaporoasa. *love*
 Rochita asta albastra. Nu sunt sigura daca imi place rochia sau poza, pentru ca nu prea ma atrag hainele albastre.
 Nu stiu cum miroase dar...nu-i asa ca e frumoasa sticla? Zilele urmatoare sper sa-l miros.
 Fardurile astea 3 sunt foarte frumoase...mai jos scrie ceva de pigmentii din paleta cu 5 culori Elf Studio. Hmm...
Ambele outfit-uri sunt pe gustul meu, deci le-as accepta. :))

Cam atat. Voi ce ati mai vazut prin reviste? V-ar place ceva din ce am ales eu?

Va pup! Pe curand!

8 comentarii:

maria maria spunea...

Imi place geanta rosie si fusta din dantela, si ghetele. Deci se poarta corai si anul asta...
La farduri e paleta Ef Studio, nu Elf.

Anda Zelenca spunea...

Iubesc revista Elle!:X:X:X E o sursa deosebita de inspiratie & o lectura extrem de placuta. Imbina cele doua aspecte perfect!

Just_Me spunea...

Asa e Anda, si eu citesc ELLE-ul in fiecare luna cu multa placere. :)

Just_Me spunea...

Maria, deci avem gusturi comune.:) Elf Studio am scris si eu. :P Deci e adevarat...o sa arunc o privire la ei pe site ca nu m-am mai uitat de mult.
Te pup :*

EndreReviews spunea...

Cred ca n-am mai citit o revista de...asta-vara,la mare.Mereu mi-am spus ca in loc sa dau 15-17 lei pe o revista,imi iau o carte (erau colectiile la Adevarul).Continutul unei reviste il gasesc oricand online,insa,recunosc ca,nimic nu se compara cu delectarea data de ``plictiseala`` rasfoitului unei reviste.

Just_Me spunea...

Cu mult timp in urma cumparam vreo 3-4 reviste pe luna si apoi am renuntat brusc pentru ca gaseam acelasi continut in toate. Dar ELLE e ok si daca e singura pe luna, e perfecta. Si cum spuneai si tu, "nimic nu se compara cu delectarea data de ``plictiseala`` rasfoitului unei reviste".
Pups!
Dar ti-au placut alegerile mele? ;))

Lace Bunny spunea...

In primul rand l-as lua pe Beckam (sau mai bine spus l-as imparti cu alte milioane de fane :D). Am si eu o geaca asemanatoare ca cea din piele de la Pimkie. Nu este din piele, dar este de foarte buna calitate. Pretul a fost destul de marisor (cateva sute de lei) dar o am de 4 ani si e in perfecta stare.

Just_Me spunea...

Acumaaaa...tre' sa te intreb. Pe Beckam il vrei cu sau fara chestiile alea de se vand in H&M cu numele lui pe ele? :))))))) (Glumesc, sper ca nu te-a deranjat :D)
Geaca de "piele" am si eu una de la Pimkie dar e alba si nu stiu ce a fost in capul meu de am pus geaca de blugi peste ea pe timpul iernii si mi s-au colorat umerii cu putin albastru. Sunt distrusa ca nu prea-mi vine s-o port asa si nici nu reusesc s-o curat cu nimic. Nu stiu cu ce sa mai dau pe ea. :(
Te pup :*