vineri, 24 februarie 2012

Review: Stick de buze Atoderm - Bioderma

Iarna aceasta a fost geroasa (sper sa ramana la timpul trecut ce am spus) dar am avut nu unul, ci doua ajutoare de nadejde. Mai exact balsamul de buze in varianta stick si crema de maini Bioderma, castigate pe blogul Andreei, careia ii multumesc foarte mult. Imi pare rau ca nu am facut acest review mai repede ca sa il posteze la ea pe blog dar pur si simplu nu stiu cum a trecut perioada asta si...am ratat ocazia. Andreea, imi pare rau ca nu m-am tinut de promisiunea de a face review-ul in timp util si sper sa nu ramai dezamagita.

Azi vreau sa va spun de ce imi place stick-ul de buze:
 
  • Repara si calmeaza buzele crapate de vant sau alti factori, astfel incat eu nu am mai avut buze crapate iarna aceasta.
  • Hidrateaza buzele foarte bine astfel incat e o placere sa-l ai pe buze.
  • Are un miros placut, discret.
  • Are o consistenta cremoasa care iti da impresia ca se consuma repede dar nu e asa. Eu mai am in tub mai bine de jumate si il folosesc din decembrie. :)
  • Este usor de aplicat.
  • Confera un aspect natural buzelor.
 *Pretul este putin piperat , dar merita pentru ca cele 4g cu siguranta ajung pentru cateva luni de iarna. Am pus pretul cu steluta pentru ca nu mi se pare a fi chiar un minus.

Mai multe detalii despre ingrediente si proprietati gasiti pe site-ul Bioderma, aici.

Pret: aprox. 25 RON
Nota: 10/10
Cantitate: 4g
Expira: 6 luni de la deschidere
Se gaseste : in farmacii
Se pastreaza: la indemana.

Va pup! Pe curand!

PS: Urmeaza curand review si la crema de maini. :)

4 comentarii:

Juliet spunea...

Nu l-am incercat, dar acu ca am citit reviwul tau chiar am nevoie de un balsam de buze.

Just_Me spunea...

Juliet, ti-l recomand. Mie imi place foarte mult si mai cunosc doua persoane care il folosesc si sunt la fel de incantate de el.
Te pup si te mai astept. :*

EndreReviews spunea...

Wow,uitasem ca aveai setul asta.Balsamul suna super bine,abia astept sa vad cum sta treaba cu crema de maini.Stii ca sunt maniaca la capitolul creme de maini?:D
Pups!!!!

Just_Me spunea...

Daaa, balsamul suna foarte bine. Imi place mult de tot. Crema vine si ea ca e pregatita deja...zilele urmatoare, parca marti. :P
Pups!