marți, 15 noiembrie 2011

Review: Gel de dus BIODERMA Atoderm

Gelul de dus BIODERMA Atoderm este unul foarte bland, el fiind recomandat pentru intreaga familie, de la bebelusi si copii, la adulti de ambele sexe pentru ca nu contine parabeni si nici sapun.

  • Mirosul este delicat, asemanator celui de haine curate si de iarna, nu stiu exact cum sa-l explic, mie imi miroase a curat. Totusi, as fi preferat sa aiba un parfum mai...parfumat. Daca tot s-a pus parfum, sa miroase a ceva gen ale vera sau castravete, parerea mea.
  • Consistenta este destul de lichida, gelul are o culoare albastruie, culoare data de sulfatul de cupru (acesta confera actiunea purifianta), iar in contact cu apa se transforma intr-o spuma moale si bogata.
  • Actiunea sa asupa pielii este una delicata, oferindu-i catifelare si hidratare, atenuand senzatia de piele care "tine" sau uscata. Eu marturisesc ca il folosesc si pe fata atunci cand fac dus, cand mi-e lene sa ma intind dupa cleanser-ul de pe chiuveta. Nu am incercat niciodata sa ma "bazez" pe el in procesul de demachiere, pentru ca sunt produse create special pentru asta, dar in lipsa de altceva, l-as folosi pentru ca este foarte bland cu pielea. 
Acest gel de dus se gaseste in farmacii si este ambalat in flacon cu pompita. Sunt disponibile variante la 200 ml, 500 ml si 1 l, desi pe site-ul romanesc BIODERMA am vazut doar varianta de 1 l.

Lista de ingrediente se prezinta destul de bine, in afara de parfum, care e ultimul in lista, celelalte ingrediente se afla in lista celor bune. Au fost intr-adevar cateva pe care nu le-am gasit in dictionarul de ingrediente cosmetice. Lista completa a ingredientelor o gasiti pe site-ul BIODERMA.

***Disclosure: Acest review contine un produs care a fost primit pentru testare din partea companiei producatoare sau comercializatoare. Imi pastrez angajamentul fata de voi prezentand parerea mea sincera despre produsul testat, indiferent de provenienta acestuia. 

2 comentarii:

Afrodita Beauty spunea...

Multumim de review!!! Produsele de la Bioderm costa destul de mult la noi aici in farmacii si fetele sunt nesigure daca sa isi cheltuiasca banii pe asa ceva, daca se merita etc... Ca sa ne convingem ca merita apelam la astfel de review-uri ... inca o data multumim!!

Just_Me spunea...

Placerea a fost de partea mea!
Intr-adevar, toate apelam la astfel de review-uri cand vrem sa cumparam ceva (inclusiv eu) dar trebuie sa tinem cont ca un produs se poate comporta diferit pentru alte persoane. Eu de obicei citesc multe review-uri pentru ficare produs in parte si abia api iau decizia daca merita sa-l cumpar sau nu. Sper ca asa facem toate. :P
Te pup :*