marți, 29 noiembrie 2011

Review: Ulei solid pentru masaj vegan TUCA TUCA (LUSH)

Pentru azi voi face review unui produs home made frumos mirositor care m-a surprins intr-un mod placut si anume, uleiul solid pentru masaj "Tuca Tuca" de la LUSH. Este primul produs de acest gen pe care il incerc si sincer este si primul produs LUSH pe care il folosesc, dar ma declar fan oficial al acestor produse de la prima utilizare. :D

Uleiul de masaj a venit ambalat in punguta galbena specifica LUSH si insotit de instructiuni de folosire (really :P). M-am amuzat teribil cand am studiat punguta care are personalitatea ei si incearca sa aiba un fel de conversatie cu..."proprietarul" produsului, sfatuindu-l sa recicleze in diferite moduri. :)))))) De asemenea pe punguta este specificat "No trees were harmed in making this bag", un mare plus din partea mea pentru asta.

Descriere oficiala:
"Noul nostru ulei de masaj vegan Tuca Tuca are extract de petale de trandafir pentru calmare, unt de cacao si unt de shea pentru hidratare si un parfum seducator de violete. Este un ulei de masaj care flirteaza cu senzualitatea."
Parerea mea:
Desi vine intr-o forma specifica sapunurilor, odata incalzit in palme acesta se transforma intr-un ulei din ce in ce mai lichid, iar aplicat pe piele se comporta exact ca uleiul de masaj in forma lichida. Cu cat este frecat mai mult intre palme, cu atat devine mai lichid.
Dupa aplicarea uleiului pe piele, aceasta capata un luciu frumos dar nu ramane deloc grasa sau uleioasa.
Mirosul mi-a incantat simturile si a invaluit intreaga camera, iar acesta a persistat pe piele si dupa masaj un timp indelungat, de seara pana dimineata (cand am facut dus). Dupa utilizare l-am pus in punguta lui in dulapul meu cu haine, lasand punguta intredeschisa. Hainele mele au capatat un miros extraordinar care persista, iar fetele de la serviciu m-au intreabat ce balsam de rufe folosesc. :)) Nu le-a venit sa creada ca un ulei de masaj solid poate fi atat de parfumat. Din acest motiv si pentru ca nu lasa pielea uleioasa, uleiul poate fi folosit si ca parfum solid.
 Asa arata dupa prima folosire :)

Ingrediente:

Cacao - Unt, Unt de shea, Parfum,Trandafir - Extract proasapat din petale de trandafir, Mimosa - esenta, Vanilie - Esenta, Santal - Ulei, Vetivert - Ulei, Violete - Esenta din frunze de violete, Ylang Ylang - Ulei, Benzil - Salicilat de benzil, Cinnamal, Cumarina, Eugenol, Geraniol, Benzil cinnamate, Farnesol, Limonen, Linalool, Dioxid de titan, Metil - Ioni de metil, Colorant 77007, Colorant 77019. 


Singurul lucru care nu-mi place foarte mult este...PRETUL. 36,80 lei mi se pare putin cam mult.Daca doriti sa-l comandati, puteti s-o faceti pe site-ul oficial Lush Romania, aici.


Urmeaza review pentru alte doua produse minunate LUSH: scrub solid pentru dus "Sugar Babe" si gel de dus "Snow Fairy".

***Disclosure: Acest review contine produs(e) care a(u) fost primit(e) pentru testare din partea companiei producatoare sau comercializatoare. Imi pastrez angajamentul fata de voi prezentand parerea mea sincera despre produsul testat, indiferent de provenienta acestuia.

11 comentarii:

Catallina spunea...

Cred ca e supeer! Mai ales daca spui ca are un parfum care persista!!! Te invidiez:P

Just_Me spunea...

Da Catalina, imi place si mie foarte mult. Problema e ca...se termina. Oricum mi l-a smanglit sora mea cand a fost in vizita. Nu a rezistat tentatiei. :)))
Pupicei :*

Unknown spunea...

Pot doar sa-mi imaginez ca miros incredibil de bine...Esti o rasfatata!:*

Just_Me spunea...

---------- Forwarded message ----------

Just_Me spunea...

Daaaaaaaaaaaa....miroase frumos si...tare. ;))
:*

Frombeautywithloveblog spunea...

ai un premiu la mine pe blog

Frombeautywithloveblog spunea...

ai un premiu la mine pe blog

Toxic Cupcake spunea...

Mmm mi-ai facut pofta de mai multe produse Lush :))

Just_Me spunea...

Lush e ca o obsesie! :))
Nu vrei sa stii de cate ori m-am visat intr-un magazin Lush plin de goodies frumos mirositoare, de unde puteam sa iau orice. Vise de genul celor pe care le au copiii cu magazinele de dulciuri. :))

Toxic Cupcake spunea...

O doamne cand am fost in magazinul Lush chiar nu am stiut ce sa cumpar :)) Miroaseau toate mult prea bine. Am intrat de 3 ori pana sa ma hotorasc ce sa cumpar :))

Just_Me spunea...

Eu inca nu am intrat in magazinele lor. Tot ce vad e online (pot doar sa-mi imaginez mirosurile) dar si asa e challenging.:))