joi, 24 noiembrie 2011

What are friends for?

Dex-ul spune: "PRIETEN - Persoana de care cineva este legat printr-o afectiune deosebita, bazata pe incredere si stima reciproca, pe idei sau principii comune".

La asta as adauga ca un prieten e aceea persoana care stie sa asculte si sa tina minte ce spui, persoana care, daca ai ceva de zis asteapta pana termini, chiar daca ce are ea de zis e mult mai important. E persoana care nu te judeca, indiferent daca principiile sale sunt diferite de ale tale. Un prieten nu te tine langa el pentru ca are ceva de castigat de pe urma ta, ci pentru ca ii este drag sa te aiba aproape. 


Azi am fost dezamagita de o persoana pe care o consideram prietena si asta ma face sa ma gandesc din nou la lista mea de prieteni. Nu am multi prieteni, dar toti sunt genul de oameni care m-ar ajuta la nevoie, chiar daca nu vorbim in fiecare zi. Persoana care m-a dezamagit azi e una cu care vorbesc in fiecare zi si azi a facut pentru a n-a oara ceva ce nu face un prieten si ceva ce stia ca m-ar deranja. Asta e, eu nu oblig pe nimeni sa-mi fie prieten, si nici nu ma rog de nimeni, dar daca imi esti prieten, nu ma lovesti in acelasi loc de 10 ori, dupa ce am lamurit ca nu e ok pt mine. Nu stiu cat de coerenta sunt la ora asta...ma si grabesc...sorry fetele, nu intentionam sa-mi vars frustrarile pe blog.


Ca sa inchei intr-un ton mai optimist, va arat si voua la ce m-am gandit dupa "lovitura" si ce mi-a mai inseninat ziua. Asta e o parte dintr-un colet primit zilele trecute (restul e mai personal). Minunata si mult asteptata pensula Sigma F80 si o lumanare foarte parfumata pe care o voi aprinde in aceasta seara. :P

Ii multumesc din suflet unei PRIETENE extraordinare pe care, desi nu am vazut-o niciodata, eu o simt foarte aproape de sufletul meu si cred ca si ea pe mine. Din multele noastre discutii a retinut ca imi doream foarte tare pensula F80 de la Sigma si eram dezamagita ca nu am reusit sa o castig la nici un giveaway, desi am participat la extrem de multe.Si iata ca pana la urma am reusit sa o am, si va spun sincer ca m-am bucurat de ea de zeci de ori mai mult decat m-as fi bucurat daca as fi castigat-o la un giveaway, pentru ca stiu ca mi-a fost daruita din inima.
Multumesc inca o data, scumpa mea prietena! :*:*:* 

PS: Nu uitati sa va inscrieti la cele doua giveaway-uri in desfasurare.
Pentru a castiga o bijuterie la alegere de pe site-ul Mazza, inscrieti-va AICI.
Pentru concursul de machiaj unde sunt 3 premii consistente, inscrieti-va AICI.

15 comentarii:

Honeÿ Bunny spunea...

Sa te bucuri de ea !!! Foarte foarte frumos gestul :X, sincer, mai rar asa persoane ! Pensula o am si eu si o ador .... :X E superba ! Te pup !

Just_Me spunea...

Multumesc mult, draga mea! Deja am pus-o in functiune si pot sa spun ca mi-am dorit-o pe buna dreptate! O ador de la prima folosire! :P

Te pupacesc :*

Catallina O spunea...

Primim cate un soc din asta de la viata, dar... Poate asta ne facem sa ii apreciem mai mult pe cei care ne sunt cu adevarat prieteni!!!
Sa folosesti sanatoasa cadourile si sa mai primesti:P:P:P!!!

EndreReviews spunea...

Draga mea,

Pe cat de tare m-a intristat prima parte a articolului,pe atat m-a emotionat a doua parte.Tu esti un om deosebit si oricine isi tine ochii deschisi poate s-o spuna cu voce tare.Se pare ca prietenia devine mai degraba o stare,decat un status.Din pacate,nu mai exista prietenie,ci momente de prietenie.
Ma opresc aici,te pup si te imbratisez!:

Catallina O spunea...

Cata dreptate ai, Endre, draga mea!

Gya spunea...

Mai rar prieteni adevarati in ziua de astazi.Imi place foarte mult cum ai vorbit in prima parte a postarii:X

Just_Me spunea...

Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Nu mai e o surpriza pentru mine faptul ca "ai intotdeauna cuvintele potrivite la tine".
Te imbratisez si eu :*

Just_Me spunea...

Asa e Catalina, are mare dreptate. :)

Just_Me spunea...

Cum spune Endre in comentariul de mai sus "nu mai exista prietenie, ci momente de prietenie". Eu sper totusi ca momentele de prietenie sa fie cat mai lungi.
Te pupacesc :*

Just_Me spunea...

Asa e...orice lovitura ne face sa apreciem mai mult ce avem, desi cateodata eu ma intreb daca nu am asteptari prea mari de la anumiti oameni. Astept ca ei sa se comporte la fel ca mine in anumite situatii, dar uit ca nu suntem la fel. Oricum, prieteniileadevarate nu se sfarsesc niciodata! Asta stiu!
Pupicei :*

addicted spunea...

Din ce in ce mai multe persoane simt gustul dezamagirii din pacate but hei, pleaca unul faci loc pentru altul, altul mai bun. :)
Sa te bucuri de minunatia care te incanta atat de mult. :*

Just_Me spunea...

Asa e, cu siguranta unul mai bun ii ia locul. :D
Multumesc...ma bucur de ea deja de cateva zile :X
Pupici :*

Oannaw spunea...

Aceleasi ganduri & sentimente din postarea ta le simt si eu in momentul de fata .. am o perioada cam proasta :(

Just_Me spunea...

Draga mea, imi pare rau ca esti dezamagita acum, sa stii ca va fi mai bine. Mie mi-a trecut complet de atunci. Nu uita ca there's a reason that some people don't make it to your future. :*:*:*

Oannaw spunea...

Esti o draguta :*:*