joi, 2 februarie 2012

Cum sa dormi ca un bebe...

Hey girls,

Iata cum m-am relaxat eu aseara:

1. In timpul unui dus mai lung decat cele obisnuite mi-am exfoliat mainile si picioarele in intregime folosind exfoliantul Balea despre care am scris aici (da, inca il iubesc!) si peria cea mai dura a "poliser-ului" meu Cleanse and Polish de la Sigma.

2. Am pus in functiune epilatorul si am "plivit buruienile" de pe maini, picioare, etc. . (explicatia expresiei: unii folosesc, in gluma evident, expresia "Defrisarea padurii", care de fapt inseamna taierea copacilor, nu smulgerea lor. A plivi buruienile inseamna a smulge plantele care sunt nefolositoare, in cazul meu: parul. :)) Cand eram mica, bunica mea a facut greseala sa ma duca cu ea la plivit buruienile din lanul cu porumb. A regretat foarte mult cand a trebuit sa planteze din nou firele de porumb din zona pe unde am "lucrat" eu. :D )

3. Pe masura ce terminam o zona (de ex. un picior) aplicam lotiunea de la Cosmetic Plant, pe care de fiecare data spun ca o s-o arunc pentru ca ustura foarte tare zona pe care se aplica. Asta a fost ultima data cand am folosit-o! Daca o vrea cineva, sa-mi spuna.

4. Dupa vreo ora de la epilare, am aplicat uleiul pt bebe de la Nivea.

5. Dupa ce mi-am luat pijamaluta curata si parfumata, am schimbat lenjeria de pat cu una curata si la fel de parfumata, apoi am aplicat pe laba piciorului crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si propolis Apidermaliv, dupa care mi-am pus sosete de bumbac cu care am dormit toata noaptea (mi-a fost greu, pentru ca nu suport sa dorm cu sosete si le dau jos in somn :D).

Am dormit ca un bebelus (cu piele fina si parfumata) dupa acest ritual plus unul pentru ten, de care o sa va spun cu alta ocazie.

PS: Am uitat sa pozez crema mea si ajung tarziu acasa. Sper sa nu se supere Meg. :)

12 comentarii:

Miu Miu spunea...

ce postare frumoasa!!!

Catallina spunea...

Ce-mi place mie cand schimb lenjeriaaaa!!! Ah! Legat de sosete...te inteleg perfect:D!!! Mi-ai facut asa o pofta de somnic:))!!

Mariiia B spunea...

deja simt mirosul uleiului de bebe :))

Just_Me spunea...

Ma bucur ca ti-a placut. Mie mi-a placut rasfatul si m-am gandit sa-l share-ui cu voi. Bine, recunosc ca intalnirea cu epilatorul nu a fost chiar placuta:)))

Just_Me spunea...

:)) Miroase atat de frumos in primele zile. Am o prietena ca o schimba in fiecare weekend. :)) Recunosc ca mi se pare putin exagerat dar...fiecare cu gusturile si obicveiurile sale.
Eu spun ca e destul de tarziu sa faci nani...niste ulei de bebe si asternuturi curate si gata!
Te pup, Catalina :*:*:*

Just_Me spunea...

O fi fugit de la mine si acum a ajuns la tine ca la mine nu se mai simte:)))
Dar cred ca il aplic si in seara asta dupa dus, mi-am propus a mia oara sa-l aplic in fiecare seara dar dupa cateva zile ma apuca lenea. :D
Multumesc de vizita, te mai astept :*

Catallina spunea...

Eiii,stai ca schimb in seara asta lenjeria, nu mai aman cu nicio zi!!!! uite asa!!!:)) Tot sunt libera maine....sa dorm pana tarziu bine si in puf:)!!Pupiiiicei!!!!!

Just_Me spunea...

Asa, Catalina, ia atitudine! :))
Si eu sunt libera maine si as dormi pana tarziu, dar la ora 5 dimineata plec din oras. :((

SpecialKoko spunea...

N-am folosit inca polishing tool-ul de la Sigma si pentru corp, trebuie s-o fac :)) Pup!

EndreReviews spunea...

Hai,mai,ca am ras cu pofta la ``plivitul buruienilor`` :)).Apropos de schimbatul lenjeriei in fiecare weekend,sper ca nu spuneai de mine...eu o schimb in fiecare zi de luni :D
Mi-a placut mult ritualul,cred ca ar trebui sa-l faci mai des si sa ne incanti cu astfel de postari.PUPS!

Just_Me spunea...

Si pentru mine a fost prima data, dar sa stii ca o sa repet "operatiunea" cat mai des. Mi-a placut.

Just_Me spunea...

Vaaaaaaaaaaaai, si tu?!?!?!
Mie mi se pare inutil sa le schimb atat de des. Eu le schimb la 2 saptamani si tot mi se par curate (bine, recunosc ca uneori mi-e lene si fortez si 3 saptamani, mai ales daca dorm singura...).
Da, si mie mi-a palct ritualul, o sa-l mai fac, desi nu stiu daca o sa va spun de fiecare data. :))
Pups!