miercuri, 15 februarie 2012

Review: Instant Boost Skin Tonic Spritzer

V-am povestit aici despre minunatul demachiant Liz Earle Cleanse&Polish Hot Cloth Cleanser pe care am continuat sa-l folosesc impreuna cu alte doua produse la fel de minunate. Azi voi face review la unul dintre acestea, mai exact lotiunii tonice Instant Boost Skin Tonic Spritzer.
 
Despre Louise si echipa de PR a companiei Liz Earle nu am decat cuvinte de lauda, sunt convinsa ca nu poate sa ma contrazica nimeni in privinta aceasta. Louise mi-a raspuns la fiecare mail si m-a sfatuit in alegerea produselor potrivite tenului meu si va spun sincer ca am zambetul pe buze de fiecare data cand citesc un mail de la ea.

La fel ca si demachiantul, Instant Boost Skin Tonic Spritzer a venit ambalat in hartia specifica Liz Earle si a fost insotit de brosuri cu instructiuni si un bilet personalizat scris de mana.
 
 
Va spun sincer ca acest tonic este cel mai bun pe care l-am folosit pana acum si intentionez sa-l folosesc mult timp de acum incolo. Pur si simplu "nu-mi inchipui viitorul fara el", este un produs extraordinar, care prieste tenului meu imbunatatindu-i aspectul iar mie imi imbunatateste starea de spirit la fiecare utilizare.

 Iata de ce ador eu aceasta lotiune tonica:
  • Ambalajul este disponibil in doua variante: de tip normal sau spritzer, care este si cea aleasa de mine. Dozajul(daca pot sa-i spun asa) este foarte fin, la fel ca in cazul sprey-urilor cu apa termala, in nici un caz nu este ca in cazul pistoalelor cu apa. :) Datorita ambalajului nu este nevoie de dischete de bumbac(astfel nu se pierde nici produs si facem economie si la dischete :P)
  • Arata si se comporta exact ca apa, asta inseamna ca nu lasa pe ten nici o urma odata ce a fost absorbit
  • Are un parfum delicat floral ("heavenly", asa cum apare scris si pe ambalaj), care revitalizeaza fara a fi deranjant. Eu simt foarte mult mirosul musetelului din compozitie.
  • Hidrateaza tenul si parca activeaza crema hidratanta pe care o folosesc imediat dupa ce se usuca lotiunea tonica. Intr-adevar, ofera un "instant boost" tenului, hidratandu-l in profunzime.
  • Are efect de iluminare a tenului, efect ce l-am remarcat de la prima utilizare.
  • Nu irita ochii. Desi inchid ochii atunci cand il aplic, de multe ori mi-a intrat lichid in ochi.
  • Se potriveste toturor tipurilor de ten. 
Pentru descrierea oficiala si detalii legate de ingrediente, va invit sa accesati site-ul oficial Liz Earle.

Overall, va recomand acest produs si voua. 
Il gasiti pe site-ul Liz Earle la pretul de 12,25 lire pentru 200ml.

***Disclosure: Acest review contine un produs care a fost primit pentru testare din partea companiei producatoare sau comercializatoare. Imi pastrez angajamentul fata de voi prezentand parerea mea sincera despre produsul testat, indiferent de provenienta acestuia.

6 comentarii:

nicoleta ciocoiu spunea...

nu e foarte scump ,multumim am citit cu mare interes .

Just_Me spunea...

Asa e Nicoleta, nu e scump pentru ca cei 200 ml iti ajung o perioada mai lunga de timp. Bineinteles ca vara o sa folosim mai mult decat acum, iarna.
Multumesc de comentariu, te mai astept cu mare drag. :*

EndreReviews spunea...

E pur si simplu perfect.Eu il aplic si pe gat si decolteu,efectul e acelasi cu cel descris pentru ten.

Just_Me spunea...

Hmm...nu stiu de ce nu mi-a trecut prin cap pana acum ca as putea sa-l aplic si pe gat si decolteu. Good idea!
Te pup :*

Popaurelia_50 spunea...

Este perfect,dar scump pentru buzunarul meu

Just_Me spunea...

Asa e, nu are un pret accesibil dar merita, sa stii! Sper sa ai ocazia sa-l incerci in viitor!
Te pup :*