joi, 16 februarie 2012

Review: Liz Earle - Skin Repair Moisturizer

V-am povestit despre minunatul demachiant Liz Earle Cleanse&Polish Hot Cloth Cleanser si despre lotiunea tonica Instant Boost Skin Tonic Spritzer, pe care le-am folosit impreuna cu un alt produs Liz Earle caruia ii voi face review azi, mai exact crema hidratanta Skin Repair Moisturizer, varianta pentru ten normal/mixt.
Desi la inceput am ales varianta pentru ten gras, impreuna cu Louise am hotarat sa incerc varinata pentru ten normal/mixt, pentru ca este mai hidratanta. Inca o data, vreau sa multumesc intregii echipe de PR a companiei Liz Earle si in special Louise-i. Profesionalismul lor m-a impresionat intr-un mod placut.

La fel ca celelalte produse, crema hidratanta Skin Repair a venit ambalata in hartia specifica Liz Earle si a fost insotita de brosuri cu instructiuni si un bilet personalizat scris de mana.
Am folosit crema aceasta din prima zi in care am primit-o si imi place foarte mult. Mi-a fost de mare ajutor in lupta cu gerul de afara si face parte din rasfatul meu zilnic atat dimineata cat si seara, dupa curatarea tenului.



 Iata de ce imi place aceasta crema hidratanta:
  • Ambalajul este disponibil in doua variante: tub sau borcan. 
  • Textura este foarte fina, ca de catifea si este nevoie de o cantitate foarte mica la fiecare aplicare.
  • Are un parfum delicat floral care se mentine cateva ore.
  • Hidrateaza tenul in profunzime, absorbindu-se rapid si fara a lasa tenul incarcat.
  • Are efect de iluminare a tenului.
  • Este o baza foarte buna pentru machiaj.

Pentru descrierea oficiala si detalii legate de ingrediente, va invit sa accesati site-ul oficial Liz Earle.

Va recomand acest produs si voua, tenul meu nu a aratat niciodata atat de bine ca si acum.  Este un ajutor de nadejde chiar si pe timpul iernii geroase de anul acesta.
Gasiti  crema hidratanta Skin Repair pe site-ul Liz Earle in diferite variante. De exemplu acest borcan de 50ml costa 18,25 lire.

***Disclosure: Acest review contine un produs care a fost primit pentru testare din partea companiei producatoare sau comercializatoare. Imi pastrez angajamentul fata de voi prezentand parerea mea sincera despre produsul testat, indiferent de provenienta acestuia.

2 comentarii:

EndreReviews spunea...

Cred ca marea majoritate iubim crema asta.A mea e pentru ten mixt/gras,dar ma inteleg de minune cu ea.E adevarat ca acum,in sezonul rece,o folosesc strict ca baza de machiaj,insa nu pot sa nu ma bucur ca la vara voi avea o minune de crema de zi ;))
Pups!!!

Just_Me spunea...

Asa e, desi pentru mine e la egalitate cu serul hidratant Hydrabio de la Bioderma. Le ador pe amandoua si le mai alternez ca mi se face dor de fiecare in parte. Si la vara cea pentru ten gras va fi minunata!
Pups!