miercuri, 29 iunie 2011

June's Favorites

Iata ca a venit si vremea preferatelor lunii iunie, care se incheie maine. Luna aceasta nu am fost foarte activa pe blog (sorry for that), de aceea am hotarat sa fac postarea cu favoritele lunii inainte sa se incheie luna.


Fata de unele produse care apar pe lista preferatelor pentru luna trecuta (care imi plac in continuare :D), apar si vechi "iubiri" si chiar si unele noi noute. 
  • Salvatore Ferragamo Incanto Shine Eau de Toilette - l-am scos de la "naftalina", mi se pare ca e mult mai potrivit pentru vara decat altele pe care le detin.
  • Batiste Brunette - I adore it!!!!! Ma intreb cum am putut sa rezist fara el atatia ani, avand parul gras. E cel mai bun lucru care i se putea intampla parului meu. Am uitat sa-l includ in poza de luna trecuta, l-am cumparat prin aprilie de la Kata. :D
  • Bronzing Powder by W7 - Africa (folosit ca iluminator) si Honolulu (folosit ca bronzer pentru contur) le-am folosit in fiecare zi si in luna iunie.
  • Candid Coral blush de la ELF - big Love reloaded.
  •  Revlon PhotoReady in nuanta 007 Cool Beige - Nu-mi place la fel de mult ca si ColorStay dar e foarte potrivit pentru caldurile de afara. Urasc ca se ia pe telefon & everything. L-am cumparat de la Liana.
  • Benefit Powderflage - Am mai scris aici despre el.
  • Laura Mercier Translucent Loose Powder - Mi-a fixat Photoready-ul luna aceasta. E foarte fina si cred ca e cea mai potrivita pentru perioada aceasta.
  • Maybelline One By One mi-a placut luna aceasta. Am regretat ca l-am cumparat, dupa doua tuburi stoarse de Colossal (evident ca revin la el dupa ce se termina One By One), dar acum imi place si One By One. Sau poate doar pentru ca am uitat cum "arata" Collosal-ul. :))
  • Foot Works scrub si balsam cu saruri marine de la AVON - aceste doua produse au avut grija de picioarele mele si le-au protejat de praful de afara (au fost foarte putine zilele in care am avut picioarele acoperite luna aceasta). Le recomand, consider ca isi fac treaba bine.
  • Demachiant de ochi bifazic Balea - I looooooooooove it! Dupa cum se vede si in poza, am nevoie de unul nou. Asta se rezolva maine.
  • Balea Peeling Golden Touch - A doua luna in topul preferatelor, am scris aici cat de mult imi place.
Am uitat sa includ in poza doua produse care isi merita locul printre preferate, asa ca le-am facut rapid cate o poza separat. 

  • Collection 2000 Lasting Perfection concealer - L-am cumparat de la Liana si il ador. E laudat pe Youtube pe buna dreptate si partea buna e ca nu se strange in liniile fine de sub ochi nici acum, cand e cald (sau...riduri...la fel de fine. :))).

  •  Elf fard de ochi nuanta Brownstone - Imi contureaza sprancenele de ceva vreme. Se aplica usor si rezista pana la demachiere. Cele 3 nuante diferite de maro fac din acest produs unul care se potriveste oricui, de la blonde la brunete. Eu folosesc cel mai des nuanta din dreapta jos. Il recomand pentru sprancene, banuiesc ca stiti si cat de ieftin este. :D
Astea sunt produsele folosite aproape zilnic, am si altele care imi plac mult, poate ajung si ele in top luna viitoare. ;)) 
De machiat in luna iunie...destul de slabut in zona ochilor, in principiu nude almost everyday sau mov-uri daca am iesit seara undeva. :D
Va pup si abia astept sa vad care sunt preferatele voastre pentru luna iunie.

19 comentarii:

federova spunea...

Nuantele de maro au putin sclipici in ele?

Miu Miu spunea...

farduletul ala e de ochi, nu? merge si la sprancene :D ? ms de pont :*

Just_Me spunea...

Cand te uiti la ele da, parca au putin sclipici dar pe sprancene nu se vede absolut deloc. :)

Just_Me spunea...

Da draga mea, este fard de ochi dar e bun si pt sprancene.
Cu placere.:*

Badita Iulia spunea...

Edti prima care posteaza preferatele lunii. Foarte fain :D.

Just_Me spunea...

Asta si speram. :D...ca sa compensez lipsa de activitate din ultima perioada.
Multumesc de vizita :*

Sense spunea...

Trebuie neaparat sa trec pe la DM, am pus ochii pe mai multe produse delicioase!

Pt sprancene am descoperit un creion la Flormar foarte bun. Fiind blonda, imi gasesc mai dificil o nuanta suficient de deschisa, cat sa nu contrasteze puternic, dar suficient de inchisa pentru conturare.

Pup XOXO

Just_Me spunea...

Sa stii draga mea ca au cateva produse foarte bune la un pret foarte mic si multe dintre ele sunt mai bune decat cele de la alte firme mai scumpe. :D
Eu prefer fardul pentru sprancene, de cand am descoperit fardul, nu ma pot intoarce la creion. Am eu un fix :))
Te pupacesc :*

EndreReviews spunea...

Oh..cate produse pe care le vreau si eu...Am incercat si eu la sis`ul meu mai mic gama aia pentru ingrijirea picioarelor.E incredibil uneori ce produse bune ``scoate`` Avon,nu-i asa?
In rest,suspin dupa PhotoReady,dar si dupa One by One (desi am zis ca niciodata nu o sa renunt la Colossal):D

Deea D spunea...

Buna! De unde ai achizitionat produsele W7? Multumesc de raspuns!

SpecialKoko spunea...

De cand zic ca-mi iau sampon uscat...chiar sunt incompetenta sometimes :)) Great products, am si eu cateva favorite pe acolo :)):D

Just_Me spunea...

Koko, go for it cu samponul uscat. Am si pus linkul unde il gasesti la pret bun. ;)
Banuiam eu ca ai si tu favorite printre ele ca si eu am la tine. :))
Te pup :*

Just_Me spunea...

Buna Deea, le-am cumparat de pe ebay de la un seller din UK. :)

Just_Me spunea...

:)))))) ai gasit-o, bandito!
Cu AVON, e prima data cand m-am gandit sa iau din gama de picioare ca mirosisem intr-un catalog parfumul asta de saruri marine si mi-a placut...si erau si la reducere. Nu-mi pare rau deloc. :D
One by One? Really? Abia astept sa se termine sa-mi iau Colossal ca mi-e un dor de el... :)))
Cu PhotoReady...am mai vb noi :D

PS: S-a rezolvat problema mea de aseara cu F80-ul :)))

Pupici si multe ranjete...bandito! :*

EndreReviews spunea...

Ti-am zis eu ca lucram la un nickname pentru tine :D.Da` stai linistita,ca vine o perioada in care o sa fiu mai relaxata si o sa gandesc mai...creativ ;))
Asa ma bucur ca ai rezolvat ``problema`` F80.....
:*:*:*:D:D:D

naomi spunea...

I love balea :-)
xx

http://nanakkii.blogspot.com

Deea D spunea...

Ah, ce pacat :-(. Credeam sunt de pe un site din Ro... Daca le vezi pe undeva, anunta-ne, te rog!

Just_Me spunea...

Sigur ca da Deea, o sa anunt daca le vad prin RO. :)

Sense spunea...

Bronzing Powder by W7 arata superb! Vreau si eu aici in Ro :(((