luni, 7 noiembrie 2011

Concluzii finale campanie Cosmetic Plant

Asa cum stiti probabil de aici, am fost una dintre cele 100 de trenderite care au fost alese pentru campania Cosmetic Plant pentru a testa 3 produse din gama cu ulei de catina si masline. Am fost si inca sunt foarte fericita ca am avut ocazia sa particip la aceasta campanie, nu doar pentru ca am primit aceste produse gratis, dar si pentru ca cineva a avut incredere in mine si mi-a dat ocazia sa imi spun parerea despre ele, parere care sper sa conteze.
Desi la inceput imi doream sa scriu mult si des si vroiam sa fiu foarte activa in aceasta campanie, mi-am dat seama ca as putea sa deranjez, pana la urma este vorba de 3 produse normale, nu este ceva inventie sau descoperire majora. Din acest motiv am asteptat pana la sfarsitul campaniei si astfel am avut timp destul sa testez produsele si sa-mi fac o parere ferma despre fiecare dintre ele.

Cremă contur ochi anticearcăn cu ulei de cătină şi măsline

Desi eram deja indragostita de o alta crema pentru ochi, am renuntat la ea si mi-am facut datoria de trenderita participanta la campanie. Am inceput sa folosesc crema contur pentru ochi in fiecare seara, dupa demachiere.
Mentionez ca nu am cearcane vizibile decat in zilele in care sunt foarte obosita, asa ca am folosit aceasta crema pur si simplu pentru hidratarea zonei din jurul ochilor.
  • Ambalajul mi se pare putin nepotrivit pentru o crema de ochi. As fi preferat sa vad aceasta crema intr-un ambalaj de tip tub cu mult mai putin produs in el. Consider ca 15 ml de crema pentru ochi ar fi  suficient. Mi-ar fi placut sa fie intr-un tub cu varf, de culoare alba cu detaliile aplicate pe el ca si pe recipientul pentru demachiant.
 
Cutia cremei mi se pare putin incarcata, poate din cauza culorilor, dar imi place foarte mult ca are schema cu varsta careia i se adreseaza si bineinteles traducerea in engleza. De asemenea, o mica greseala pe ambalaj se vede in una din pozele de mai jos, si anume, lista ingredientelor e scrisa in engleza dar in fata lor scrie "Ingrediente" (romana). De asemenea, nu toate datele din romana sunt traduse in engleza.
  • Textura cremei mi-a placut, este o crema, nicidecum un gel si am perceput-o ca pe o crema hidratanta. Singura problema am intampinat-o atunci cand am folosit o cantitate putin prea mare si mi-a ajuns in ochi, provocandu-mi lacrimarea si usturimea acestora. Nu stiu cat de ok este pentru o crema de ochi sa se comporte asa, dar pot sa spun ca nu m-a incantat acest lucru.
Mentionez ca nu mi-a diminuat liniile fine din jurul ochilor in cele 2 saptamani de utilizare iar cearcane de atenuat nu am. Poate la o folosire mai intensa isi face datoria cu brio de aceea am preferat sa o dau unei prietene care are intr-adevar cearcane, sa vedem daca isi face efectul. In cazul in care are succes cu diminuarea cearcanelor, mi-a promis un mini review. Sa vedem...
  • Toate ingredientele fac parte din lista ingredientelor bune si foarte bune in dictionarul cosmetic. Un mare plus pentru Cosmetic Plant pentru ca nu contine parfum si nici coloranti.
Lista de ingrediente si alte detalii legate de pret si beneficii gasiti pe site-ul oficial Cosmetic Plant, aici.

Lapte demachiant vitaminizant cu ulei de cătină şi măsline
 
Laptele demachiant din aceasta gama mi s-a parut minunat din prima clipa, cand inca era pe discheta demachianta. M-a incantat parfumul fin de catina si textura lui cremoasa.

  •  Ambalajul imi place foarte mult, culoarea alba mi se pare potrivita pentru un ambalaj opac.Daca ar avea si pompita, ar fi de vis. :))
  • Textura laptelui demachiant este foarte cremoasa si are culoarea galbuie (de la catina). Din punctul meu de vedere acest demachiant isi face treaba FOARTE bine, curatand tenul de orice impuritati, chiar si de machiajul rezistent la transfer sau waterproof. Pe langa curatarea cu brio a impuritatilor, acest demachiant hidrateaza tenul. Pentru ca folosesc si o lotiune tonica fara alcool, de multe ori nu simteam nevoia sa aplic o crema hidratanta dupa curatarea tenului cu laptele demachiant.
  • Legat de ingrediente, majoritatea sunt din setul celor  bune si foarte bune in dictionarul cosmetic. Spre deosebire de crema pentru ochi, acest produs contine parfum (ultimul ingredient din lista).
 Lista completa de ingrediente si alte detalii legate de pret si beneficii gasiti pe site-ul oficial Cosmetic Plant, aici

Cremă pentru mâini cu ulei de cătină şi măsline

Am ajuns la produsul meu preferat, crema de maini. Am vazut de-a lungul campaniei ca a avut cel mai mare succes printre blogger-ite. Marturisesc cu mana pe inima ca pana la aceasta crema eu nu am fost deloc incantata de cremele de maini. Mi-am cumparat una singura de-a lungul timpului pentru ca mi se parea ciudat sa nu detin nici macar una, dar saraca sta si acum 80% plina in sertar la birou. 
  • Ambalajul e specific cremelor de maini. Singura remarca negativa pentru ambalaj este ca are orificiul putin cam mare si la primele utilizari este foarte probabil sa se faca risipa de produs din acest motiv.
  • Textura cremei de maini cu ulei de catina si masline e divina. Aceasta crema m-a transformat dintr-o persoana care nu folosea niciodata crema de maini intr-una dependenta de crema de maini. La un moment dat mi-am dus-o la birou, pentru ca simteam nevoia sa am mainile catifelate si in timpul zilei. Am suferit foarte tare in seara aceea ca nu am avut-o acasa asa ca a doua zi mi-am cumparat o noua crema. Acum am una pe care o tin mereu pe birou si una pe care o am acasa, ca sa nu imi privez mainile de acest minunat rasfat.
 
  • Ingredientele sunt  de asemenea din lista celor bune si foarte bune.
Colegele mele de birou sunt incantate si ele de aceasta crema si la randul lor o recomanda toturor cunoscutilor. 
Lista completa de ingrediente si alte detalii legate de pret si beneficii gasiti pe site-ul oficial Cosmetic Plant, aici

In concluzie, recomand cu draga inima laptele demachiant si in special crema de maini din gama cu ulei de catina si maslina a companiei clujene Cosmetic Plant. Eu le voi recumpara cu siguranta.

Pe final le multumesc foarte mult tuturor celor care au considerat ca parerea mea conteaza si m-au acceptat in aceasta campanie.

Pe curand! :*

2 comentarii:

SpecialKoko spunea...

De-abia astept sa citesc review-ul prietenei tale despre creama pentru ochi...am cearcane uriase (bine nici n-am mai dormit de vreo 36 de ore :)) ) . puup!:*

Just_Me spunea...

Cum sa nu dormi de 36 de ore? :O
Offffff...tineretile astea...:))
Da, sper sa fie de ajutor crema. Asteptam...
Te pup :*

PS: Get some sleeeeeeeeeeeeeeeeeeep!