joi, 1 decembrie 2011

Naked sau Naked 2?

Azi s-a lansat oficial paleta Naked 2 de la Urban Decay. Am auzit zvonuri despre lansare de ceva vreme si am asteptat sa vad care dintre cele doua imi place mai mult. Pe prima mi-o doresc de cand a aparut dar...n-am reusit s-o cumpar pana acum.

Am gasit aici swatches si o comparatie foarte buna intre cele doua.
Va rog sa-mi spuneti pe care ati alege-o!

Trebuie sa-i spun mosului pe care o vreau si nu pot sa aleg! :)))

12 comentarii:

maripossaaa25 spunea...

prima :D

Just_Me spunea...

Poti sa-mi dai si un argument, please? De ce crezi ca prima e mai ok? De ex. daca ma iau dupa ambalaj, clar prima...ma enerveaza cutia aia de metal de la a doua. Dar culorile...:-s

Anda Zelenca spunea...

Amandoua...:))
Dar cum o am pe prima...pot sa mai astept un an pentru a doua, acum o sa fie isterie!:))

SweetCrazyLollipop spunea...

M-as fi asteptat ca Naked 2 sa fie ceva nou.Alte nuante...ar fi putut pune de exp un soft peach...sunt atatea culori de farduri care imi vin in minte si cu care s-ar fi putut face un machiaj natural bestial!!!As fi vazut paleta putin mai spre partea romantica,cu culori diafane.De ce s-au limitat doar la...ceva ft semanator cu Naked nu inteleg.

SweetCrazyLollipop spunea...

Paleta originala arata mult mai bine din punct de vedere al ambalajului.Naked 2 e tablarie :))
Cat despre nuante...fiecare cu ce-i place :))

Just_Me spunea...

:))))))) Eu i-as zice mosului ca le vreau pe amandoua dar asta ar insemna sa mai renunt la alte cadouri (la care evident nu pot renunta:)))). Asa ca va trebui sa aleg una. Cel mai probabil pe prima ca sigur cu a doua va fi isterie cum spui tu si o va gasi mult mai greu. Oricum prima mi-o doresc de mult mai multa vreme...stii tu! :)))

Just_Me spunea...

Sa stii ca si eu ma asteptam la ceva mai diferit de prima. Oare din cauza succesului pe care l-a avut prima palete au ales sa scoata ceva atat de similar? Credeam ca o sa fie altfel...nici nu stiu exact la ce ma asteptam, dar sigur nu la asta. :-s

Just_Me spunea...

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ambalajul din punctul meu de vedere e un minus mare. Nu suport ambalajele de tabla! Desi sa stii ca am vazut ca in state fetele vad schimbarea ambalajului ca un plus...nu stiu ce-o fi in capul lor.:)))

EndreReviews spunea...

Eu sunt convinsa ca o sa-ti aduca Mosul prima paleta.....Stii bine parerea mea inc e priveste Naked-ul asta si totusi,eu tot pe prima as alege-o.Pupici!
P.S.:de cand ma tin sa-ti spun....ca imi place fontul cu care scrii acum :P

Just_Me spunea...

Da...si eu sunt din ce in ce mai convinsa ca nu o sa-l ametesc pe mosul asta sa-mi caute a doua paleta.:)))
Mi-am dat seama ca arata mai bine si e mult mai putin obositor pentru ochi sa scriu pe alb cu font mai inchis si am tot facut incercari pana am ajuns la forma finala. Sunt curioasa cand o sa ma plictisesc de ea. Si mie imi place cum arata bloguletul acum. :P
Pupici multi :*:*:*

madlen spunea...

park tot prima e mai faina:P

Just_Me spunea...

Tind si eu sa o aleg pe prima...e ca la filmele foarte faine in prima parte si apoi a doua parte sunt un esec total. :))))))