luni, 3 octombrie 2011

September's Favorites

Am intarziat mult cu postarea favoritelor si...mai grav e ca au iesit pozele destul de nasol. Nu stiu ce am facut, dar pe comp arata low quality, desi altele facute cu telefonul au iesit foarte bine. Asa ca pun doar una cu toata gasca.

  • Demachiantul de ochi bifazic de la Balea. Cred ca jumatate din bloggerite l-au avut in lista de favorite, asa ca nu mai are rost sa spun de ce imi place. Ce pot sa spun e ca il folosesc de ceva vreme. Cred ca sunt la al treilea flacon.

  • Lotiunea tonica fara alcool de la Balea imi place foarte mult pentru ca desi e blanda cu tenul, isi face treaba. Si miroase frumos.

  • Cucumber cleanser de la Beauty Formulas. Ador mirosul de castraveti (si miroase tareeeeeeee) si faptul ca imi curata fata in profunzime. Ma deranjeaza putin ca e prea lichid (seamana cu cel de la Bioten) dar nu renunt la el pana se termina.

  • Uleiul de bebelusi de la Nivea mi-a hidratat pielea cand aveam nevoie. Imi place mai mult decat cel de la Johnsons baby.

  • Lotiunea de corp cu unt de shea de la Dove a devenit preferata mea instant, la prima atingere. Intotdeauna m-am ferit de lotiunile si cremele de la Dove pentru ca mi se pareau mult prea grase si intrau greu in piele (cel putin cele care le-am incercat eu acu' cativa ani) dar cand am vazut-o pe aceasta cu unt de Shea (pe care il ADOOOOOOOOR), am fost curioasa sa o incerc. Nu regret deloc ca am cumparat-o.

  • Blush-ul L'oreal Blush delicieux pe care il am de ceva vreme dar a fost pus pe pauza o perioada lunga. Luna Septembrie l-am folosit in fiecare zi si mi-am amintit de ce l-am cumparat. Pe langa mirosul divin, e o nuanta pe care mi-as dori sa o regasesc, desi nu sunt sigura daca imi amintesc exact cum se numeste (s-ar putea sa fie Candy Cane). E asa cum imi imaginez Coralista, dupa zecile de swatch-uri pe care le-am vazut.

  • Parfumul Incanto Shine de la Salvatore Ferragamo e un parfum pe care il folosesc vara iar in luna Septembrie l-am folosit cel mai mult. E un parfum floral fresh.

  • Pudra Translucent de la Laura Mercier am cumparat-o pe la inceputul anului dupa ce o vazusem la Camelia si bazandu-ma pe recomandarile ei. In luna septembrie am simtit nevoia sa fixez machiajul si aceasta pudra a fost perfecta pentru asta. 

  • Rimelul One by One l-am folosit in fiecare zi in luna Septembrie, desi preferatul meu, Colossal isi asteapta cuminte randul. Nu stiu de ce, dar acum ca e pe terminate, imi pare rau ca renunt la acest rimel si revin la Colossal.

  • Paleta de farduri elf The Beauty Encyclopedia, Basic Eye Edition a fost "de baza" in luna septembrie. In principiu m-am axat pe machiaje simple cu umbre de mov sau machiaje neutral in luna ce a trecut. Sper sa revin la machiaje mai complexe acum ca mi-am terminat treburile. :)

  • Spuma fixatoare pentru volum Revlon cred ca va deveni My Holy Grail in materie de produse de par. Nu spun mai multe pentru ca intentionez sa fac un review curand.

Daca doriti un rveiew la unul dintre produsele mele favorite de luna trecuta (la spuma fixatoare deja m-am gandit), va rog sa ma anuntati si il voi face cu mare placere.

15 comentarii:

federova spunea...

"toata gasca" :)), mi-a placut asta :P.
Parfumul Incanto imi aminteste de ceva si nu stiu de ce...mi-ai dat de lucru :-?.

EndreReviews spunea...

Da` ce fata harnica!Eu vreau asa:review la castrevete-cleanser si neaparat ingredientele si tot neaparat unde se gaseste.Tot review si poze cu tine la spuma Revlon-ca sa ne dam seama mai bine.
Apoi...draga de ea,isi da cu ulei de bebe,how cute is that?:*
Eu n-am mai rezistat si am facut tagul cu copilaria azi :D.Deci am amanat tagul celalalt pe saptamana viitoare :D
PUPICI!!!

SpecialKoko spunea...

M-ati innebunit cu demachiantul ala bifazic...trebuie sa-l incerc si eu! :))) puup!:*

Just_Me spunea...

Inca nu l-ai incercat? :O:O:O
Sper ca-l vad in urmatorul Haul la tine! :))
:*

BTW: Ai vazut ca te-am tag-uit, nu? :D

Just_Me spunea...

:))Am ras aproape cu lacrimi cand am citit comentariul tau. :))
Deal: Fac review la "castravete-cleanser" cu ingrediente si tot tacamul. La spuma Revlon o sa incerc s apun ceva poze cu mine.
Da, ma dau cu ulei de bebe din cand in cand ca imi place sa primesc complimente referitoare la pielea mea catifelata. :D
Am vazut tag-ul si...Girl, pe tine te-a cuprins rau de tot nostalgia si la ce raspunsuri ai dat, imi vine sa-l mai fac o data. :D
Pupici multi (stii tu, cum imi place mie :D:D:D) :*:*:*

Just_Me spunea...

Hihi, si mie mi-a placut cum a sunat...mi-a venit pe moment. :))
Ia vezi de ce sau de cine iti aminteste parfumul ala si share-uie cu noi amintirile.:D
Te pup, sa nu uiti de tag. :D :*

EndreReviews spunea...

Pupacioaso,mi-e tare drag de tine!Pe mine nostalgiile ma gasesc acasa toamna,in general.Tu sa ai grija de tine si sa ma incanti cu reviewurile promise.Te pup si eu mult mult!

Badita Iulia spunea...

Mie-mi place mult One by One :D :X.

Just_Me spunea...

Am vazut la tine pe blog :D
Pupici :*

Just_Me spunea...

Si mie de tine, ca doar de aia te pup atata. Sa vezi numai cand vii la Timi ce fac cu tine (a nu se intelege ceva xxx) :))))
:*:*:*:*

EndreReviews spunea...

:)))

AlexandraRotaru spunea...

clar sunt singura persoana care nu a incercat nimic de la balea=))

Just_Me spunea...

:O Serios? Pai de ce? Nu ai DM in orasul tau?
Oricum, trebuie sa le incerci, sunt unele foarte ok, iar pretul e...foarte mic. :D
Pupici :*

AlexandraRotaru spunea...

ba da, chiar trec aproape saptamanal pe langa unul ...pur si simplu, nu am cumparat nimic de la ei :D:))

Just_Me spunea...

In cazul asta, nu ai nici o scuza. Data viitoare cand treci pe langa DM, intra si ia macar un gel de dus, desi iti recomand si demachiantul de ochi bifazic si scrub-ul de corp la care i-am facut eu revie mai demult aici: http://the-fashion-jewels.blogspot.com/2011/05/love-at-firsttouch-balea-peeling-golden.html
Te pup si abia astept sa vad primele tale impresii despre produsele Balea. :*