miercuri, 12 octombrie 2011

START Campanie Trender - Cosmetic Plant

Saptamana trecuta v-am spus aici ca am fost una dintre cele 100 de trenderite norocoase, care vor testa trei dintre produsele din gama de îngrijire a tenului şi mâinilor pe bază de "Ulei de cătină şi măsline". Aceasta gama se adreseaza persoanelor cu tenul normal si mixt.
"Legendele spun despre cătină că este hrana preferată a lui Pegas, calul înaripat al legendelor greceşti. Această plantă miraculoasă hrăneşte şi vindecă pielea, aducându-i aportul de vitamine necesar. În combinaţie cu uleiul de măsline, şi el purtător de vitamine şi de lipide vegetale ce reduc pierderile de apă din piele, gama de produse pe bază de cătină şi ulei de măsline aduce pielii tale un plus de vitalitate şi strălucire.
 *Mai multe detalii pe www.cosmeticplant.com "
 
 Azi am fost sunata de un angajat al unei companii de curierat rapid care m-a anuntat ca are un pachet pentru mine. Am fost foarte fericita sa constat ca era pachetul pentru Campania Cosmetic Plant. L-am deschis cand inca eram la serviciu dar nu am scos din cutie produsele, preferand sa fac cunostinta cu ele acasa, unde nu ne deranja nimeni. :D
 
Coletul de la Trender continea un "document" cu sfaturi si cu detalii despre campanie de la Trender, o brosura cu produsele Cosmetic Plant si cele 3 produse din campanie: Lapte demachiant vitaminizant, Crema contur ochi anticearcan si o crema pentru maini.

Incepand cu seara aceasta voi introduce aceste produse in rutina mea zilnica de ingrijire a tenului urmand sa va tin la curent cu parerea mea despre acestea. Sper sa fim compatibile si sa nu ne certam prea curand sau chiar deloc. :D

6 comentarii:

SpecialKoko spunea...

Sunt curioasa sa vad ce parere ai :D pup!:*

Just_Me spunea...

Deocamdata sunt foarte incantata de textura si mirosul produselor. Sa vedem cum o sa reactioneze pielea mea la ele pe termen lung.
Pup back :*

Badita Iulia spunea...

Spor la testat! :D

Just_Me spunea...

Multumesc, multumesc :D Va fi o placere. ;))

EndreReviews spunea...

Pana acum,crema de maini mi se pare de-a dreptul divina :X

Just_Me spunea...

Mie si demachiantul imi place muuuult. :X